Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi zid poručio:

'Gotovo pola godine je prošlo, a jedini uspjeh Vlade jest to što se nije raspala'

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.04.2016.
u 09:45

Prošlo je pet i pol mjeseci od izbora, ključno vrijeme za bilo koju reformsku vladu, međutim nikakvih, ni najmanjih, reformi u korist građana nema, naglašava Živi zid.

Prema nedavno objavljenim rezultatima ankete Promocije plus o društvenim i političkim preferencijama – CRO Demoskop, nastavio se trend pada izborne podrške Mostu četvrti mjesec zaredom, a i dalje postoji blaga prednost HDZ-a i njegove koalicije ispred SDP-a i njegove koalicije.

A o prvih šest mjeseci nove vlade oglasio se i Živi zid, stranka kojoj je prema spomenutoj anketi, za razliku od Mosta, potpora porasla te je s 5,7% izborne podrške čvrsto na četvrtom mjestu, ali sa sve manjim zaostatkom u odnosu na Most. 

– Prvo smo čekali da se formira sabor, onda smo čekali da se izaberu ministri, pa smo čekali da se izaberu pomoćnici ministara, sada čekamo da se izaberu ravnatelji ustanova... Prošlo je pet i pol mjeseci od izbora, ključno vrijeme za bilo koju reformsku vladu. Međutim, nema nikakvih, ni najmanjih reformi u korist građana. Ova vlada očito mjeri svoju uspješnost samom činjenicom da se još uvijek nije raspala – stoji na Facebook profilu Živog zida.

>>Most nezavisnih lista pao na 6% potpore, Živi zid raste

 

Prvo smo čekali da se formira sabor, onda smo čekali da se izaberu ministri, pa smo čekali da se izaberu pomoćnici...

Posted by Živi zid on 11. travnja 2016

 

Komentara 29

DU
Deleted user
10:09 12.04.2016.

Reforme su rakete na kruto gorivo, koje su "šištale" u predizbornoj kampanji i uzdigle Most u orbitu vlasti, a pale su u more, u međuvremenu, istrošene... Ne treba Sinčić da se shvati da su reforme bile Petrovu "za pod sviću" namamiti sitnu ribu i onda "zapasati" vlast.

Avatar fredi
fredi
10:05 12.04.2016.

Bravo, odlična ocjena trenutne vlade.

DU
Deleted user
10:13 12.04.2016.

bravo, hehe ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije