Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO JE NIJE ČUO

Žena ostala zaglavljena u kupaonici puna tri dana, ostavila i pismo: 'Ako nestane vode, vjerojatno ću umrijeti'

Pexels
27.08.2022.
u 23:11

Kako 54-godišnjakinja živi sama u kući na četiri kata sa čeličnim vratima izgrađenim oko imanja, nitko nije mogao čuti njene pozive u pomoć

Obično tuširanje skoro je završilo kobno za 54-godišnjakinju iz Bangkoka na Tajlandu kada čak tri dana nije mogla izaći iz svoje kupaonice.

Ženu je policija pronašla tri dana nakon njenog 'nestanka', a ostavila je i poruku na zidu u slučaju da je ne pronađu na vrijeme.

Kako 54-godišnjakinja živi sama u kući na četiri kata sa čeličnim vratima izgrađenim oko imanja, nitko nije mogao čuti njene pozive u pomoć, prenosi Mirror. Kako je objasnila, iz kupaonice nije mogla izaći jer je zapela kvaka od vrata. 

Tri dana nakon, ispisala je i oproštajno pismo svojim najbližima koji su nedugo nakon stigli u pomoć. 

''Zaglavila sam 22. kolovoza i nisam mogla izaći. Pila sam vodu iz slavine da preživim i ako je nestane, vjerojatno ću umrijeti. Vikala sam u pomoć, ali nitko nije mogao čuti. Nitko nije stigao'', pisalo je u pismu ispisanim na zidu. 

Sestra 54-godišnjakinje zabrinula se kada joj nije uzvratila pozive te je pozvala policiju kako bi upali u njen dom. 

- Koliko god puta pokušala nazvati, nitko se ne javlja. Našla sam njezin auto parkiran ispred kuće pa nije izašla iz kuće. Zabrinula sam se da joj se nešto dogodilo - kazala je sestra.

Zaglavljena žena preživjela je jer je pila vodu iz slavine, no nije jela tri dana. 

- Pokušala sam razvaliti vrata i vikala u pomoć, ali nitko me nije čuo. Iskoristila sam stvari u kupaonici da provalim kroz vrata, ali bila su tako čvrsta. Nisam imala hrane i pila sam vodu iz slavine preživjeti - ispričala je. 

Na mjesto je stigla i Hitna pomoć, no ustanovljeno je kako je dobrog zdravlja. 

>> VIDEO Pogledajte ludu jurnjavu romobilom kroz naselje, auto ga jedva sustigao

Komentara 4

VO
Votum
08:41 28.08.2022.

Pouka. Tuširajte se otvorenih vrata ako živite sami. (I ne znam zašto je zaključala 🤔)

LA
lajh1985
08:30 28.08.2022.

Dobro da si je dobra sa blizom familijom pa sestra odmah nazvala policiju...Da sam ja na njenom mjestu ako ne bi uspio vrata ili skinut iz stoka ili ih slomit umro bi od gladi

RO
ronaldo
02:36 28.08.2022.

stvarno je začuđujeće da u kupaonici nije nestalo vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije