Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUPAN KRAPINSKO-ZAGORSKE

Željko Kolar: Pozivam sve ministre koji su u kampanji obećavali investicije na sastanak

Zagreb: U NSK održan sastanak o bespovratnim sredstvima EU za obnovu Zagreba
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
17.05.2021.
u 15:17

Pozvao je ministre na radni sastanak kako bi se što prije krenulo u realizaciju projekata

Ponovno u prvom krugu izabrani krapinsko-zagorski župan, SDP-ov Željko Kolar poručio je u ponedjeljak s konferencije za novinare da poziva ministre koji su u kampanji posjetili županiju na radni sastanak kako bi dogovorili realizaciju projekata.

Kolar, koji je s 56,5 posto glasova osvojio treći mandat krapinsko-zagorskog župana, zahvalio je biračima na povjerenju u koaliciju SDP-HSS-HSU. Obećao je da će pošten i transparentan rad kroz komunikaciju s ljudima, ali i uz provedene projekte i program za budućnost koji vrlo precizno opisuje strateške projekte, nastaviti i u iduće četiri godine.

„Veseli me da su ministri koji su bili u kampanji ovih 14 dana obećali preko 400 milijuna kuna investicija na području Krapinsko-zagorske županije, koje smo pripremili ja i moj tim. No, oni su ih obećali nekima drugima, a s obzirom da su to projekti svih stanovnika županije uvjeren sam da ćemo ih realizirati“, rekao je.

Pozvao je ministre na radni sastanak kako bi se što prije krenulo u realizaciju projekata.

Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik Županijske organizacije SDP-a, rezultat izbora u Zagorju ocijenio je izvrsnim zbog pobjede u prvom krugu i većine u Županijskoj skupštini.

„Posebno me veseli, osim što je većina naših kandidata i kandidatkinja zadržala upravljačke pozicije koje su imali u gradovima i općinama, da su neki naši kandidati bili tik do pobjede“, rekao je Hajdaš Dončić.

Povjerenik HSS-a za Krapinsko-zagorsku županiju Dražen Čvek zadovoljan je što su uspjeli zadržati klub vijećnika u Županijskoj skupštini te obraniti mjesto načelnika u Općini Hrašćina.

Predsjednik krapinsko-zagorskog HSU-a Josip Kovačić dodao je da se niti jednom nije sumnjalo u takav rezultat na lokalnim izborima.

 

Tomislav Tomašević prije točno 11 godina predvodio je prosvjed u Zagrebu, a sada bi mogao preuzeti grad

Komentara 1

DA
darwil
15:34 17.05.2021.

Pozovi Dreleta i Škoru da pjevaju ! To im najbolje ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije