Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbi se pitaju

'Zašto su se Kinezi predomislili i regionalni centar za investicije otvorili u Hrvatskoj!?'

CSEBA
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/4
20.02.2014.
u 07:45

Nakon što je u utorak u Zagrebu otvoren središnji ured CSEBA-e (Kinesko Jugoistočno Europska Poslovna Asocijacija) uz pokroviteljstvo kineske veleposlanice Deng Ying, mediji u Srbiji pišu kako su Kinezi s tamošnjim ministrom Milanom Bačevićem isprva dogovorili da će regionalni centar za privlačenje kineskih investicija biti u Beogradu, a onda se predomislili i izabrali Zagreb.

Blic tako piše da je do promjene odluke možda došlo i zbog dvaju gafova ministra Bačevića koji je samouvjereno tvrdio da će Kinezi u jugoistočnu Europu uložiti čak 10.000 milijardi dolara te da je s kineskim partnerima dogovoreno da Beograd bude centar za sve projekte. Kasnije je za pogrešno naveden iznos kineskih investicija optužio prevoditelja.

Inače, CSEBA će svoja predstavništva otvoriti u ukupno 24 države, a ono u Srbiji planirano je za kraj ožujka ili početak travnja.

>>Uz pokroviteljstvo kineske veleposlanice otvoren središnji ured CSEBA-e

>>Hrvati, Grci i Kinezi najmanje 
su darežljivi narodi na svijetu

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Komentara 8

Avatar Becarina
Becarina
10:14 20.02.2014.

Necu protiv kineza ali Mesica treba konacno poslati u povjest ili Remetinac sto bi bilo pravednije .

DU
Deleted user
09:31 20.02.2014.

Sa ovom slikom sve ste rekli. Molite Hrvati Krista Spasitelja i Presveto Trojstvo za Domovinu! Bog se ne će oglušiti na vapaje i poslati će nam državnog odvjetnika koji će mesića procesuirati i konačno mu uručiti nagradu za zlodjela.

DU
Deleted user
10:11 20.02.2014.

I Kinezi vole u đep, ipak su u Hrvatskoj diplomirali najveći lopovi, pa i srpski i svi su u Hrvatskoj samo su promjenili nacionalnost. Ovdje se najbolje krade, hoćeš ili nećeš, u tome smo pandan Congo-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije