Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto je važno otkriti autora lažnih tvrdnji o 'konačnom rješenju srpskog pitanja' u NDH

27.05.2024. u 09:15

Srpski historiografi nikad nisu objavili dokument koji bi potkrijepio tezu o genocidu nad Srbima, a arhiva je u Beogradu i Srbija je ne želi vratiti Hrvatskoj

Komentara 6

ZA
zagabria4
10:04 27.05.2024.

Sve je to vrlo sumnjivo, optužuju a ne daju arhivu ali ništa od toga jer naši drugovi na vlasti su slizani sa njihovima. Sve bivša ekipa sa tim da su naši uvijek donji

RO
romobil
06:04 29.05.2024.

Zna se dobro čemu je služio Jasenovac i pobijenima ne treba nikakav "dokument o konačnom rješenju srpskog pitanja" da se dokaže zbog čega su pobijeni. Oni su puno više od tog dokumenta.

EJ
ejStef
09:46 27.05.2024.

Važno bi bilo otkriti pravu istinu o Jasenovcu, provjeriti svako ime na popisu i pravu sudbinu. No za to nema političke volje, očito je bolje ovako, da se može koristiti u političke svrhe za bilo koju stranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije