Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB OKO PLINA

Snalažljivi pobjeđuje: Zapad i Rusija energetski se sudaraju u BiH, a Kina koristi priliku

20.05.2023.
u 20:32

Zbog novih plinovoda naši su susjedi u središtu širih geopolitičkih odnosa. Kinezi rade tiho. Oni poslove dobivaju i zbog gotovo neograničenih izvora kreditiranja

Komentara 11

BA
BartolomejIV
20:44 20.05.2023.

Putin je kineski igrač koji dovodi Rusiju u bankrot, Kinezi će kupiti Rusiju za 1 US dolar.

Avatar Moloh
Moloh
21:11 20.05.2023.

Samo neka pitaju Crnogorce kako su se usrećili sa Kinezima..

DU
Deleted user
22:14 20.05.2023.

Bošnjacima ako se ne sviđa južna interkonekcija neka plin dobavljaju zrakom. Neće preko Srbije,neće preko RH tako da im ostaje jedino zračni most s Turskom. Hercegovina grabi velikim koracima naprijed i nećemo dozvoli zaostalim politikama iz Sarajeva i Banje Luke da nas koče. Naš BDP percapita odavno je veći i od europskog prosjeka. A najveća strateška odluka bila je Čovićev odlazak u Izrael,što su pametni ljudi predlagali još prije 20 godina. Ništa ne bi bilo od Izbornog zakona da iza tog čvrsto nije "zalegla" i Država Izrael.Jasno,nedvosmisleno službeni Jeruzalem stao je uz izborni zakon po mjeri Hrvatskog narodnog sabora.Amerika je izolirala SDA tek kad je došao mig iz Tel Aviva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije