Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radi li se o pogrešci?

Zanimljiv detalj uz ime Ivana Pernara na stranicama Sabora

Ivan Pernar
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/2
19.10.2016.
u 19:12

Ivan Pernar vrlo je aktivan i na današnjoj sjednici Sabora na kojoj je predstavljena Vlade Republike Hrvatske

U 11 sati počela je sjednica Sabora na kojoj je predstavljena Vlade Republike Hrvatske te program koji planiraju za vladavinu do 2020. Sjednica je počela stankom koju je zatražio Ivan Pernar zbog uhićenja članova Živog zida.

No jedan zanimljiv detalj na stranicama Sabora gdje su pobrojeni svi zastupnici 9. saziva Hrvatskog sabora postao je predmet rasprave na društvenim mrežama. Naime Ivan Pernar, član Živog zida, na popisu je, ali uz njegovo ime ne stoji da je predstavnik Živog zida, već opcije Abeceda.

Podsjetimo, na prijevremenim parlamentarnim izborima Živi zid je izašao u koaliciji sa strankom Promijenimo Hrvatsku, Uvijek Frankeri i Akcijom mladih pod nazivom Jedina opcija. U nekim izbornim jedinicama je u koaliciji bila i stranka Abeceda demokracije.

Radi li se o pogrešci ili o nekom novom previranju, još se ne zna. Popis pogledajte OVDJE.

> > UŽIVO Glavaš nahvalio Plenkovića. Bulj Hajdašu Dončiću: Nećemo štititi nacionalne interese iz Tača. Ako ste vi socijaldemokrati, onda sam ja Che Guevara

Foto: Screenshot Sabor

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Honduras
Honduras
20:57 19.10.2016.

a koga briga u kojoj od tih smiješnih "stranaka" on obitava???

DO
doby43
19:50 19.10.2016.

kasnite jako, nije greška, tako je htio pomoć abecedi.

Avatar nekakav
nekakav
07:42 20.10.2016.

kad je pernar u saboru, onda znamo kud je politika došla. i kakva je. i kakav će biti rad sabora sa ovakvim tribunima. sva sreća da je hdssb totalno propao, al se za to vrijeme sredio. ovaj će ga lupati,ati, ispadati smiješan. svi njegovi prijedlozi su upitni i skoro pa protuustavni. njegove ideje o rješavanju dugova su super. al netko bankama mora vratiti njihove novce, koje je narod uzeo i pojeo i popio. odrapiti kaznu bankama jednom se i može. al ubuduće do kredita doći će biti nemoguće, jer će uglaviti dodatne postotke radi pravne nesigurnosti. ako ne možeš naplatiti dugovanja od svojeg dužnika, kako ćeš ubuduće davati, tj. posuđivati novac? uz kakve instrumente osiguranja? neka država jamči za kredite stanovništvu? hehe, put u pakao je popločen dobrim namjerama, nas uskoro čeka malo žešće stezanje remena. a pernaru bude dobro, 20 hiljada mjesečno, taman je ostvario hrvatski san.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije