Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije za one slabijeg želudca

Žalio se na svrbež u uhu, i liječnik se iznenadio onime što je otkrio

Screenshot
07.10.2020.
u 09:51

Kada je liječniku iz vijetnamskog Hanoija na pregled došao jedan pacijent, nije se ni nadao što će pronaći u njegovom ušnom kanalu

Liječnik iz vijetnamskog Hanoija iznenadio se kada je otkrio što se nalazi u uhu pacijenta koji mu je došao u kliniku žaleći se na svrbež.

Dr. Coung ispričao je kako je muškarac rekao da ga osim svrbeža muči i uhobolja.

Pomoću endoskopskog uređaja, liječnik je u uhu pacijenta pronašao gljive dužine dva centimetra koje su prekrivali njegov ušni kanal i bubnjić.

Liječnik je odmah uklonio gljive koje su muškarcu izazivale i upale.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar brons
brons
11:11 07.10.2020.

Na starom panju svakakve gljive rastu

MC
McDonaldTrump
12:17 07.10.2020.

Taj artikl je stvarno doprineo da se hrvatski narod bobro obavjesti najvaznijim dogadajimi u zemlji i u svijetu. Sljedeci ce se odnositi na hemoroide od 10 centimetara koji su otkrili kod bivshih zatvorenika Golog Otoka

Avatar dražen
dražen
11:14 07.10.2020.

Kod nas bi mu rekli, bez da specijalista i zaviri u uho, da je to zbog corone i sprašili ga bez terapije (samo zdravomarija) doma !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije