Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lopov na odmoru

Zagrepčanin na Jadranu krao novac, cigarete, alat...

policijailu
Goran Jakuš/PIXSELL
11.07.2012.
u 13:08

Muškarac iz Zagreba osumnjičen je za tri kaznena djela teške krađe i jednu krađu

Dubrovačka policija jučer je dovršila kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim Zagrepčaninom koji je osumnjičen za tri kaznena djela teške krađe i jednu krađu.

Utvrđeno je da je osumnjičeni od 8. do 10. lipnja s barke u Zatonu otuđio izvanbrodski motor vrijedan 7000 kuna. Tijekom noći sa 14. na 15. lipnja te 28. na 29. lipnja iz trgovina u Novoj Mokošici i Malom Zatonu otuđio je ukupno 4500 kuna te oko 1850 kutija raznih vrsta cigareta.

Četvrta pljačka dogodila se u Drveniku, na području Konavala. Zagrepčanin je u noći sa 2. na 3. srpnja iz jedne kuće otuđio tri torne i jednu brusilicu, ukupne vrijednosti oko 10.000 kuna.

Osumnjičeni 31-godišnjak danas će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:59 11.07.2012.

Eto i on otišao sezonski raditi na Jadran.

VI
Vito
14:04 11.07.2012.

Zagrepčanin na Jadranu krao novac, cigarete, alat... E, ovo je točna opis onog što se doteplo u Zagreb... Postoje Zagrebčani, civilizirani ljudi koji žive, stanuju i rade u velikom gradu... Postoje zagrepčani, oni koji dolaze u Zagreb i sa sobomom donose svoju civilizaciju, a žive negdje "bogu izanogu", samo što im milanče dijeli stanove i policija osobne pamisle da su građani...

DU
Deleted user
14:50 11.07.2012.

A jeli imao onaj papirić za poreznu s obzirom da je sezonac? Ako nije, tu je jos i prekrsaj rada na crno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije