Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjena izazvala šou

Vulin počeo čitati govor i ostao u čudu. Dačić reagirao: 'Vrati mi moj govor!'

17.01.2019.
u 13:34

Vulin je govor započeo na engleskom, ali je onda poručio da u Srbiji postoji izreka: 'Govori srpski da te cijeli svijet razumije'

Veleposlanstvo Norveške u Beogradu od Grčke je preuzelo dužnost kontaktne ambasade NATO-a u Srbiji. Na svečanosti su  bili srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić i ministar obrane Aleksandar Vulin. Tom prilikom došlo je do male nezgode s govorima.

Vulin je govor započeo na engleskom, ali je onda poručio da u Srbiji postoji izreka "Govori srpski da te cijeli svijet razumije", piše Blic.

Kada je Vulin počeo govor čitati na srpskom jeziku, zbunjeno je pogledao u papir i rekao: "Ovo je Dačićev govor!"

Naime, ljudi iz protokola zamijenili su govore dvojice ministara, na što je Dačić dobacio Vulinu: "Vrati mi moj govor!"

Pogledajte video: Krstičević izgubio živce u Saboru. Bacio maketu aviona na pod

Komentara 14

Avatar Croatino
Croatino
14:37 17.01.2019.

Jucer je to bilo na blic.rs. Tamo svi ismijavaju ova dva klauna. Za koji minut ce gastarbajteri srbi vidit ovaj clanak i faliti se sa tom intelektualnom elitom Srbije

DU
Deleted user
14:18 17.01.2019.

To je kao vijest relevantna u Hrvatskoj? Što je vama?

IV
ivica.vranjic
14:58 17.01.2019.

Smečernjak!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije