Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVANJA

Vučemilović: Jedina reforma u posljednje četiri godina je bila reforma državnih praznika

Foto: HRT
1/2
07.07.2020.
u 08:58

Upitan što znači izjava da ljevica nakon ovih izbora ima novo ime, Tomašević je odgovorio kako je rezultat izbora, što se njih tiče, bio iznenađenje zato što su prema anketama prije 2 mjeseca imali 0,2 posto.

Parlamentarne izbore kao i dogovore oko saborske većine komentirali su u HRT-ovoj emisiji 'U mreži prvog' Mario Kapulica iz HDZ-a, Tomislav Tomašević iz platforme Možemo i Vesna Vučemilović iz Domovinskog pokreta.

Kao razlog zašto je veliki broj građana glasao za HDZ, Kapulica navodi je taj što se HDZ nije odmaknuo od svojih principa, unatoč silnim pritiscima kojima je bio izložen.

Upitan što znači izjava da ljevica nakon ovih izbora ima novo ime, Tomašević je odgovorio kako je rezultat izbora, što se njih tiče, bio iznenađenje zato što su prema anketama prije 2 mjeseca imali 0,2 posto.

1/9

- Čudo je napraviti kampanju u šest tjedana i na izborima doći do sedam zastupnika i da je kampanja trajala još tjedan dana, uvjeren sam da bismo imali 11-12 zastupnika, rekao je i dodao kako su počeli graditi jednu novu političku organizaciju koja je jasno zeleno i lijevo profilirana, koja će se baviti temama koje su bitne za 21. stoljeće.

Osvrnuo se i na SDP čiji je predsjednik Davor Bernardić dao ostavku i najavio unutarstranačke izbore. Tomašević je kazao da SDP mora proći svoj put restrukturiranja.

Vesna Vučemilović kazala je kako od nove saborske većine očekuje nastavak politika koje je vodio do sada.

- U protekle četiri godine, jedina reforma je bila reforma državnih praznika. Ne očekujem od njih nikakve ozbiljne reforme, rekla je i dodala kako će Domovinski pokret biti konstruktivna oporba u Hrvatskom saboru zato što žele vratiti dignitet Saboru.

Komentara 1

19
195411
14:53 07.07.2020.

Ako si toliko pametna kako tvrdi tvoj brat zašto onda lupetaš gluposti i politiziraš, gdje su argumenti ? Zašto svi mislite cijela oporba da su građani bedasti slijepi i gluhi , proči cete ovakovim ponašanjem kao Ž.Z.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije