Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Vozač iz BiH vozio u suprotnom smjeru na A3 i oštetio nekoliko vozila!

03.10.2017.
u 22:51

Vozač je, navodi policija, napustio mjesto prometne nesreće pri čemu se okrenuo i nastavio vožnju u pravom smjeru

Bosansko-hercegovski vozač u utorak je navečer, vozeći u suprotnom smjeru na autocesti A3, kod Okučana izazvao prometnu nesreću u kojoj je oštećeno nekoliko vozila, ali je prema prvim informacijama sve prošlo bez ozlijeđenih osoba, izvijestila je policija.

Brodsko-posavska policija prvo je oko 19,10 sati dobila dojavu da se automobil bosansko-hercegovačkih oznaka kreće u suprotnom smjeru na autocesti A3 kod Okučana, a zatim je desetak minuta kasnije dobila dojavu da se na tom traku dogodila nesreća u kojoj je oštećeno nekoliko vozila.

Vozač je, navodi policija, napustio mjesto prometne nesreće pri čemu se okrenuo i nastavio vožnju u pravom smjeru, no ubrzo je zaustavljen na graničnom prijelazu Stara Gradiška.

Policajci su utvrdili da je riječ o 81-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Komentara 10

PU
Pukovnik
23:14 03.10.2017.

Fakir Izetbegović u bombaškom napadu na gradilište Pelješkog mosta. A rekli su da nema prijetnje radikalnog islama iz BiH!

DU
Deleted user
23:54 03.10.2017.

što ne stavite table na ćirilici opet neki moj promašio cestu

IV
ivanjoksimovic
23:09 03.10.2017.

Jeste sigurni da je Bosanac? Da nije Britanac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije