Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen kod Knina

Vozač putničkog autobusa napuhao čak 3,16 promila alkohola

alkotest
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
11.09.2017.
u 14:32

U trenutku kad je zaustavljen unutra je bilo putnika

Čak 3,16 promila alkohola u organizmu napuhao je 52-godišnji vozač putničkog autobusa kojeg je policija u nedjelju oko podneva zaustavila u mjestu Žagrović kod Knina, doznaje se u ponedjeljak u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Riječ je o putničkom autobusu marke Volvo, zagrebačkih registracija i u vlasništvu prijevozničke tvrtke iz Zagreba, koji je prometovao na međugradskoj liniji između Zadra i Knina. U trenutku kad je zaustavljen unutra je bilo putnika, potvrdili su u policiji.

Vozač je do otrježnjenja zadržan u policijskoj postaji, ali protiv njega još nije pokrenut prekršajni ili kazneni postupak. U policiju su kažu da provode istražne radnje kojima će utvrditi kako je vozač autobusa pod utjecajem alkohola sjeo za volan autobusa i tako ugrozio putnike i druge sudionike u prometu.

Također, provodimo izvide i radnje na okolnosti možebitnih kaznenih djela i prekršaja koji su vezani uz ovaj događaj, dodaju iz šibensko-kninske policije. Nakon toga policija će protiv 52-godišnjeg vozača poduzeti odgovarajuće zakonske mjere.

Na području Šibensko-kninske županije policija je proteklog tjedna zbog vožnje pod utjecajem alkohola kaznila 19 vozača.

Komentara 10

MI
milecar12
14:49 11.09.2017.

Kladim se da dotični neće ni doživotno izgubiti vozačku. Ovo bi se trebalo voditi kao pokušaj višestrukog ubojstva.

MA
maximinimax
16:05 11.09.2017.

Pa što ne uzme teretni autobus :)

Avatar anlaser
anlaser
15:41 11.09.2017.

Istog trena zauvijek oduzeti vozačku dozvolu. Koliko se sjećam profesionalni vozači nikada nisu smjeli piti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije