Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak tjedna

Vlasnik zlatarnice pretukao upola mlađe lopove

zlatarnica radićeva
Davor Višnjić/PIXSELL
22.11.2012.
u 20:55

“Odjednom su obojica bila na meni, pritisnuli su me i počeli gušiti. Uspio sam dohvatiti metalnu šipku i udario sam jednog u nogu”

Pokušaj pljačke zlatarnice u Radićevoj ulici u centru Zagreba loše je završio za dvojicu razbojnika, Roberta Š. (30) i Gorana B. (32). Hrabri vlasnik zlatarnice Anton Š. (64) spriječio ih je u tom naumu. I ne samo da ih je spriječio, nego su upola mlađi lopovi umalo pobjegli “razbijenih glava”. Razbojnici su u zlatarnicu ušli u utorak u 8.40 sati, a Anton, koji je tada bio sam u zlatarnici, krenuo je iz male sobe, koja služi kao radionica, u prednju prostoriju u kojoj je izložen sav nakit, kada mu je put presreo jedan od razbojnika.

– Počeli smo se hrvati, i uspio sam ga nekako srušiti na pod, a on je onda u pomoć pozvao kolegu. Taj drugi je skočio s leđa, odjednom su obojica bila na meni, pritisnuli su me i počeli gušiti. Uspio sam dohvatiti metalnu šipku i udario sam jednog u nogu. Kad su vidjeli da me neće uspjeti savladati, istrčali su van i počeli bježati ulicom. Sve je trajalo nekakvih deset minuta – prepričao nam je svoj sukob s razbojnicima vlasnik zlatarnice. Uz pomoć susjeda koji su zapisali registraciju automobila u kojem su razbojnici pobjegli, policija je ubrzo nakon ovog događaja uhitila počinitelje.

Komentara 9

LI
LILLIT
21:35 22.11.2012.

Dobro ste prosli hvala Bogu, a moglo se dogoditi i drugacije!!!

BE
bezobrazna
21:39 22.11.2012.

bravo majstore!

DE
dejure
21:09 22.11.2012.

Drugi puta ugradi si video kameru, gledaj na monitoru i aktiviraj alarm čim spaziš nešto sumnjivo - zlu ne trebalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije