Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U izdanju Večernjeg

Vladimir Šeks predstavio knjigu ''1991. - moja sjećanja na stvaranje Hrvatske i Domovinski rat"

vladimir šeks
Foto: Davor Kibel/Glas Slavonije/PIXSELL
1/11
15.09.2015.
u 21:56

Šeks se u svojoj knjizi prisjeća 1991.godine i posebno optužbe da je bio na čelu grupe koja je htjela srušiti Tuđmana i stvarati ustašku Hrvatsku

Vladimir Šeks, posebni savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović večeras je u rodnom Osijeku predstavio svoju knjigu "1991.- moja sjećanja na stvaranje Hrvatske i Domovinski rat" koja je izašla u izdanju Večernjeg lista.

U prepunoj dvorani Hotela Osijek Šeksu je na promociji bio i gradonačelnik Ivica Vrkić, predsjednik Gradskog vijeća Ante Đapić...

Šeks se u svojoj knjizi prisjeća 1991.godine i posebno optužbe da je bio na čelu grupe koja je htjela srušiti Tuđmana i stvarati ustašku Hrvatsku.

Kako su naglasili glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić i urednik Obzora i knjige Zdravko Milinović, Šeksova knjiga, iako subjektivna jer je riječ o osobnim sjećanjima, ipak je iznimno objektivna jer se temelji na autentičnim zapisima, dokumentima koji su sada već dio povijesti.

Komentara 41

QI
qiqo
22:30 15.09.2015.

Vlado većinu vremena si bio na drinkan....i sjećanja su mutna....

DG
Dopisnik gl konc iz sred bosne
22:52 15.09.2015.

jel u knjizi ima i o Reichl Kiru, kako je ubijen? ili Ante Paradžik?

OD
otac_domovine
23:08 15.09.2015.

Naslov knjige bi trebao biti: Kako sam s pajdašima iz UDBA-e organizirao rat. Potpis: Sova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije