Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Maletić

'Vlada se ne bavi suštinom nego prelijevanjem iz šupljeg u prazno'

Ivana Maletić
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
27.12.2013.
u 18:41

Kad Vlada i sama priznaje da je usporena, to samo znači da spava duboki zimski san, ocijenila je HDZ-ova Ivana Maletić

Prelijevanje iz šupljeg u prazno, reakcija je europarlamentarke i predsjednice HDZ-ovog nacionalnog Odbora za EU fondove Ivane Maletić na  najavljene reforme koja Vlada planira za 2014. godinu.

– Mi smo analizirali mjere koja Vlada predlaže i sve one su vezane za reorganizaciju, bave se ponovno formom bez suštine. Čisto prelijevanje iz šupljeg u prazno – komentirala je Maletić koja se ne slaže s reformom pravosuđa koja samo uključuje razdvajanje i spajanje sudova.

Ni reorganizacija obrazovanja, smatra HDZ-ova europarlamentarka, nije napravljena kvalitetno.

– Nema riječi o poduzetništvu i gospodarstvu u ovim Vladinim mjerama, a nama je to najvažnije. U Republici Hrvatskoj nesigurno je okruženje za investitore. Ono što je najavljeno ne može dovesti do rezultata. A kad Vlada i sama priznaje da je usporena, to samo znači da spava duboki zimski san - kritizirala je HDZ-ova Ivana Maletić najavljene reforme hrvatske Vlade.

>> Vlada se pohvalila: Evo što smo sve ostvarili!

Komentara 5

Avatar deziderij
deziderij
19:43 27.12.2013.

Ova ili ona prošla, sasvim je svejedno, mene podsjećaju na tajkune kojima netko iz vrha suflira da neku firmu što više obezvrijede pa je kupe za jednu kunu. Ovi na vlasti čine isto - obezvrijeđuju ovu jadnu zemlju kako bi je prodali za škudinu kunu. Tko su u pozadini veliki igrači i potencijalni kupci slutim ali, na žalost, nemam konkretnih dokaza ali zato znam(o) tko su prodavatelji.

Avatar zeko-papa-mrkvicu
zeko-papa-mrkvicu
20:32 27.12.2013.

Tako je , i to prelijevanje trajat će , dok ne tresnemo o majčicu zemljicu slobodnim padom . A onda ??

Avatar zeko-papa-mrkvicu
zeko-papa-mrkvicu
20:35 27.12.2013.

Žalosno je da ti tajkuni imaju veću moć nego ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije