Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Maletić
Povratak na članak

'Vlada se ne bavi suštinom nego prelijevanjem iz šupljeg u prazno'

Kad Vlada i sama priznaje da je usporena, to samo znači da spava duboki zimski san, ocijenila je HDZ-ova Ivana Maletić

Komentari 5

Avatar deziderij
deziderij
19:43 27.12.2013.

Ova ili ona prošla, sasvim je svejedno, mene podsjećaju na tajkune kojima netko iz vrha suflira da neku firmu što više obezvrijede pa je kupe za jednu kunu. Ovi na vlasti čine isto - obezvrijeđuju ovu jadnu zemlju kako bi je prodali za škudinu kunu. Tko su u pozadini veliki igrači i potencijalni kupci slutim ali, na žalost, nemam konkretnih dokaza ali zato znam(o) tko su prodavatelji.

VL
Avatar zeko-papa-mrkvicu
zeko-papa-mrkvicu
20:32 27.12.2013.

Tako je , i to prelijevanje trajat će , dok ne tresnemo o majčicu zemljicu slobodnim padom . A onda ??

VL
Avatar zeko-papa-mrkvicu
zeko-papa-mrkvicu
20:35 27.12.2013.

Žalosno je da ti tajkuni imaju veću moć nego ....

VL
Avatar mijan
mijan
21:45 27.12.2013.

Osim analiziranja mjera koje Vlada predlaze ( iz supljeg u prazno ) postoji li koji konkretan prijedlog Vas i Vase oporbene stranke glede gospodarstva ? Takodjer, nije li vec vrijeme da Vi, gdje nas zastupate, i Vasa oporbena stranka , gdje bi trebala djelovati, konacno pocnete progovarati o lustraciji, bez koje -vidimo : nece ici !!!!

VL
NI
nibunika
21:58 27.12.2013.

Ova Vlada nastavlja voditi pogrešnu makroekonomsku politiku koju su vodile i prošle vlade, posebno HDZ-ove. Samo prošle vlade nisu spavale zimski san niti su prelijevale iz šupljeg u prazno. Bile su izuzetno efikasne u kriminalu, korupciji i pljački hrvatske imovine.ine. Masovno uništavanje i zatvaranje tvornica i drugih poduzeća započelo je 1993. godine sa privatizacijom. Konstantno su otpuštani viškovi radnika, te slani na skrb i u mirovinu, a proizvodnja se smanjivala. Živjelo se je iznad realnih mogućnosti, što se je temeljilo na konstantnom rastu zaduživanja, te na rasprodaji hrvatske imovine. Prodavali su interese Hrvatske za judine škude (napr. Sanader). Međutim, pogreške i dugovi dospjeli su na naplatu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.