Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vigilare Šustaru:

'Izbacite spolni odgoj iz hrvatskih škola, od ovoga nećemo odustati!'

Predrag Šustar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
31.05.2016.
u 09:25

Ovdje postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne, poručuje Vigilare

Udruga Vigilare danas je ministra znanosti, obrazovanja i sporta Predraga Šustara pozvala da izbaci spolni odgoj iz hrvatskih škola, tvrdeći da je on "sadržajno i autorski povezan s pedofilijom i promicateljima pedofilije".

"Prije tri godine u hrvatske je škole višestrukim pravnim nasiljem uveden tzv. spolni odgoj, a ondje se i dan-danas nalazi. Njegov je program sadržajno i autorski povezan s pedofilijom i promicateljima pedofilije. Tzv. spolni odgoj dokazano je utemeljen na učenju Alfreda Kinseyja koje govori da su djeca seksualna bića od rođenja. Navedene činjenice više su puta dokazane i objavljene u hrvatskoj javnosti. Kao takav, takav ‘spolni odgoj’ ne smije biti prisutan ni u jednoj odgojno-obrazovnoj ustanovi. Ovdje smo svi ujedinjeni – bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, političko, seksualno ili svjetonazorsko opredjeljenje. Ovdje postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne. Nedopustivo je da se sadržaj koji je utemeljen na kaznenom djelu pedofilije predaje našoj djeci. Pozivamo Vas da učinite hrabar i odlučan potez te zahtijevamo da konačno sporni predmet kriminalne pozadine žurno izbacite iz svih hrvatskih škola. Od ovoga nećemo odustati", poručuje udruga Vigilare.

>> Štulhofer: Vi niste znanstvenica, Reisman: Nije ni Kinsey

>> Vigilare: Milanović i zadnje trenutke mandata koristi za uvrede najvećih kršćanskih svetinja

Komentara 139

DU
Deleted user
10:01 31.05.2016.

Ako je ovo zaista tako onda Jovanovića u zatvor!

Avatar George Bailey
George Bailey
09:46 31.05.2016.

Podrška!

TA
tamaris
09:41 31.05.2016.

Bravo za akciju! Nevjerojatno je da se tako nešto uopće moglo naći u školama. Bivši ministar Jovanović treba odgovarati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije