Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsolutni hit

VIDEO Vozači u Splitu ostali u nevjerici izbjegavajući kontejner na cesti: 'Je l' registriran?'

kontejner
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
06.02.2020.
u 08:11

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljen je video kontejnera koji se spustio s Gripa do Zvonimirove ulice u Splitu i postao apsolutni hit

Bura koja je u srijedu puhala, a nastavila je i danas, stvorila je brojne probleme na cestama širom Hrvatske, posebno u Dalmaciji. Padala su stabla, prevrtali se šleperi, letjeli kontejneri i krovovi objekata. 

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljen je video kontejnera koji se spustio s Gripa do Zvonimirove ulice u Splitu i postao apsolutni hit. ''Vozi u krivom smjeru'', ''Je l' registriran?'' samo su neki od komentara na objavu, piše Dalmatinski portal.

Pogledajte snimku na kojoj se vidi kako automobili pokušavaju izbjegavati kontejner na cesti.

 

Ključne riječi

Komentara 4

GU
Gumbar136
10:19 06.02.2020.

ide u suprotnom smjeru

Avatar Forest Trump
Forest Trump
10:10 06.02.2020.

Kontejner je nevezan , nema koga da ga vežeee !!!!

SI
siglinde
09:21 06.02.2020.

Jebe se njih za štetu koju njihovi kontejneri načine. Odgovornost prebacuju na grad, kao grad je odlućio o mjestu postavljanja. Ne tiće ih se da ih oni ne blokirsju ili da smeče koje je njihovo vladništvo uokolo leti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije