Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAO KAOS

VIDEO Trenuci strave u Teksasu: Autom se zabio u zgradu hitne i poginuo, ozlijeđeno i dvoje djece

reuters
14.02.2024.
u 11:59

Lokalni dužnosnici naknadno su objavili kako je vozač koji je upravljao vozilom preminuo odmah nakon nesreće

Jedna osoba je poginula, a još je pet ozlijeđeno u stravičnom sudaru koji se dogodio u Austinu, glavnom gradu američke savezne države Teksas ovog utorka. Jedno osobno vozilo se zabio i probilo zid hitnog odjela bolnice St. David's North Austin Medical Centar, a snimke s mjesta događaja pokazuju kaos koji je nastao nakon nesreće.

Lokalni dužnosnici naknadno su objavili kako je vozač koji je upravljao vozilom preminuo odmah nakon nesreće. Prostorija je bila puna dima dok je vozilo i dalje bio upaljeno nakon nesreće. Na snimci se vidi i jedna žena kako u rukama drži dijete, a potom ga prebacuje muškarcu, dok je sa strane više osoba pokušavalo odvuči muškarca koji se činio bez svijesti

Među ozlijeđenima je bilo i dvoje djece, a jedno je u kritičnom stanju. Još je jedna odrasla osoba teško ozlijeđena.

Dužnosnici u Austinu smatraju kako je cijeli slučaj bila slučajnost, a ne namjerna nesreća. Nema indikacija koje bi pokazale da je nesreća bila namjeran čin, gradski dužnosnici su poručili lokalnim medijima.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije