Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBRZO JE PRIJAVLJEN

VIDEO Obijesni Zadranin Golfom prešao preko pješačkog mosta: 'Ajde vozi, nemoj zaje***at'

Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode
28.05.2020.
u 09:49

O svemu se očitovala i policija.

Vozač  iz Zadra (29) se provezao Volkswagen Golfom zadarske registracije preko gradskog mosta u nedjelju nešto iza 20 sati. Zadarski gradski most je isključivo pješački most preko kojeg je vožnja strogo zabranjena. Policajci su ga našli i prijavili. Tada se i pojavila snimka opasne i nepromišljene vožnje. No sada je na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" objavljena nova, a koju je snimio suvozač mladog vozača.

U jednom trenutku se čuje kako suvozač vozaču savjetuje vožnju preko mosta budući da je na cesti bila gužva.

"Ajde, ajde, ja ću vozit", kazao je suvozač no vozač je takvu obijesnu ideju prvo nevoljko odbio uz riječi "nemoj me zaj**avat".

Uskoro su ipak prešli preko mosta i sve uz smijeh i snimili.

O svemu se očitovala i policija.

- U nedjelju u 20,11 sati u Zadru, 29-godišnji vozač je upravljajući Volkswagen  Golfom suprotno postavljenim prometnim znakovima, vozilom prešao preko gradskog mosta, krećući se s južne na sjevernu stranu, te se potom udaljio.Vozač je sankcioniran zbog prekršaja iz članka 12. stavka četiri, odnosno vožnje suprotno prometnom znaku i članka 59. stavka jedan,  prolazak kroz crveno svjetlo. Vozilo je uz to, zbog sumnje u tehničku neispravnost privremeno isključeno iz prometa te će biti upućeno na izvanredni tehnički pregled - kažu zadarski policajci

Komentara 8

DU
Deleted user
13:37 28.05.2020.

koji seljacizam... primetan je nedostatak kulture nakon kristalne noci

DU
Deleted user
10:09 28.05.2020.

Najbitnije je u biti da srpska cajka svira u utvrdi Hrvatina i HDZ-a.........................

AJ
ajdemipopusi
10:47 28.05.2020.

Nadam se da ce se i sudija ovako cerit kad mu odrapi kaznu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije