Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Juričan:

VIDEO 'Na Pantovčaku ću primati kriminalce, bit ću njihov glasnogovornik'

Foto: Screenshot
1/3
10.12.2019.
u 15:41

Na pitanje dijeli li mišljenje građana da je Hrvatska visoko korumpirana država, Juričan je odgovorio kako smatra da Hrvatska nije dovoljno korumpirana

Predsjednička kampanja sve se više zahuktava pa je pred nama bogat program na Večernjem TV-u. Danas je u studiju moderatorica Iva Boban Valečić ugostila kandidata Darija Juričana.

Voditeljica Boban Valečić upitala je Juričana je li njegova kandidatura politički ili art projekt?

Pogledajte gostovanje Darija Juričana

– Koje su kamere jedine u ovom studiju? Vaše. Da sam ja art projekt, sada bih donio hrpu kamera i snimao ovo. Ja sam iznimno ozbiljan u ovom projektu, ne radim na filmu, ali ne isključujem mogućnost da će ovo biti dio filma. Ja sam i srcem i tijelom u ovom projektu i mislim da je ovo daleko bitnije od filma – rekao je Juričan.

Rekao je kako su njegovi filmovi edukativni i da je on "edukator".

– Nakon dva filma, došao sam do toga da zapravo, ako ne možemo pobijediti, možemo se pridružiti. Ja mislim da je korupcija rješenje. Korupcija svima, a ne samo njima – rekao je Juričan i dodao je od 11 kandidata njih 10 protiv korupcije, "čak i HDZ".

– Ja barem nisam licemjeran i kažem da bih uživao kao prase da pobijedim. Na Pantovčaku ću primati kriminalce, bit ću njihov glasnogovornik – izjavio je Juričan.

Na pitanje dijeli li mišljenje građana da je Hrvatska visoko korumpirana država, Juričan je odgovorio kako smatra da Hrvatska nije dovoljno korumpirana.

– Jedno je neki taj subjektivni dojam, a država kaže da nismo korumpirani i svim sredstvima se bori. Mislim da nismo dovoljno korumpirani, da to još uvijek može bolje. Mislim da treba raspustiti te neke mehanizme s kojima se ta korupcija nastoji ograničiti jer su besmisleni – izjavio je i dodao kako su ti mehanizmi ''imali šansu''.

– Želim omogućiti svima da korupcija bude dostupna, da svi imaju jednaku startnu poziciju. Krećem od tog malog korumpiranog čovjeka – izjavio je.

Kazao je i kako ćemo prestati razmišljati o korupciji jednom kada ona postane dostupna svima.

Sve o kampanji koja će kulminirati kada građani izađu na birališta 22. prosinca ove i 5. siječnja iduće godine, pratite na sve tri platforme Večernjeg lista – u tiskanom izdanju te na web-portalu vecernji.hr, ali i putem televizijskih priloga i emisija na Večernjem TV-u.

Video – Komentar Davora Ivankovića o Škorinu skupu

– Večernji list ove godine nadogradio je svoje dosadašnje uspješno praćenje izbora, kako predsjedničkih tako i lokalnih, parlamentarnih te europskih. Stoga smo se odlučili za multimedijalni pristup te uz analize i reportaže u tiskanom i digitalnom izdanju, prvi put u vlastitoj produkciji iz našeg modernog televizijskog studija emitiramo i emisije u kojima gostuju predsjednički kandidati, šefovi njihovih stožera, stručnjaci… – ističe glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić te dodaje kako će prvi i drugi krug izbora analizirati stalni novinarsko-analitički tim Večernjeg lista. Televizijske emisije moderiraju novinarke Iva Puljić-Šego, Petra Maretić Žonja i Iva Boban Valečić, a redovni je komentator kolumnist Davor Ivanković. Večernjakov izborni tim, uz voditelja Žarka Ivkovića, čine još novinari Josip Bohutinski, Ljubica Gatarić, Marinko Jurasić, Tea Romić, Božena Matijević te Denis Romac.

Komentara 5

DU
Deleted user
08:21 11.12.2019.

Ne'š ti, bolan ne bio, Pantovčak vidit' ni izvanka, osim s udaljenosti od kilometar-dva. A možda ga ipak vidiš' i iznutra ako te buduća pantovčačka ekscelencija Škoro dr. Mirek zaposli kao dvorsku ludu iliti, rečeno današnjim jezikom, kao savjetnika zaa relasksaciju i rekreaciju.

BO
Bogodol
07:18 11.12.2019.

Izbori za predsjednika Hrvatske Države postaju lakrdija, ova individua se sprda sa Milanom Bandićem uz dopuštenje pravosuđa, zašto se ne sprda sa svojom mamom, tatom, bakom ili djedom. Žalosno je da je dotični skupio 10 000 podpisa, ja nisam vjerovao da postoji 10 000 ljudi koji su u stanju dati podpis za ovu sprdačinu. U buduće svaki kandidat bi trebao skupiti 200 000 tisuća podpisa u roku od 20 dana i tada bi se rješili raznih bolesno ambicioznih tipova kojima je samo do promocije i sprdačine, zašto na svakim izborima moramo trpiti Daliju Orešković i njoj slične. postoji snaga koja se sprda sa Hrvatskom Državom i njima je cilj frustrirati Hrvatski Narod da ne izađe na izbore kako bi njihov kandidat za kojeg glasaju svi mrzitelji Hrvatske Države pobjedio bez obzira što je izjavio da se nikada neće kandidirati za predsjednika Države, bez obzira što je postavio ćirilične ploče u Vukovaru, bez obzira na Lex Perković, zakon kojim štiti sve Udbaše, bez obzira što nikada nije želio Hrvatsku Državu.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
16:54 11.12.2019.

Najbolji kandidat do sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije