Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZAMAŠNA SVOTA

VIDEO Muškarac potrošio preko 100.000 kuna da bi na ovaj način zaprosio djevojku

Youtube screenshot
14.06.2021.
u 09:25

Izgleda da je njegovoj odabranici ovo bilo šarmatno, zbog čega je kasnije potvrdio gledateljima ovog spektakla da je djevojka pristala

Muškarac iz Los Angelesa (27) svoju je djevojku zaprosio porukama ispisanim na nebu, a za to je potrošio više od čak 100.000 kuna.

- Jolie Pratt, hoćeš li se udati za mene, pisalo je u jednoj od poruka koje je ovaj nepoznati muškarac dao ispisati, no usput se našalio i na račun poznatog komičara. 

Ovu je priliku iskoristio i da prokomentira poznatog američkog komičara, pa se cijena ove prosidbe popela na pozamašnu svotu jer je pisalo ''Joe Rogan je visok doslovno 1,60 metara''. 

Izgleda da je njegovoj odabranici ovo bilo šarmatno, zbog čega je kasnije potvrdio gledateljima ovog spektakla da je djevojka pristala.

- Volim te više od svega na svijetu, još je pisalo. 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stari
13:21 14.06.2021.

Koja budaletina.Ako je mora fascinirati na ovakav način onda je stvarno jadnik.

DU
Deleted user
13:14 14.06.2021.

fascinira me više kak je mjenjačnica u L.A. mogla osigurat preko 100.000 kn da mu razmjeni za dolare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije