Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA ATMOSFERA

VIDEO Irci zaluđeni 'kockicama' na hrvatskom navijali protiv Engleza

Privatni album
13.06.2021.
u 18:44

Okupilo se desetak Hrvata i oko 70 Iraca, svi redom navijali za Hrvatsku. Čak su domaći zatražili navijače vatrenih da ih nauče neku jednostavnu pjesmicu.

Hrvatska nogometna reprezentacija Europsko prvenstvo otvorila je porazom od Engleske (0:1), ali stvari na travnjaku možda bi bile bitno drugačije da se na Wembleyju našlo više hrvatskih navijača. Ovako, bili su "raštrkani" diljem svijeta, što nije utjecalo na pjesmu i dobro raspoloženje.

Istina, poraz malo jest ublažio euforiju, ali Euro je tek počeo! Svjesni su tog i Hrvati s adresom u Irskoj, gdje se pjevalo prije, tijekom i nakon utakmice. Uz pomoć Iraca, kojima nije teško svrstati se na stranu protivnika engleske reprezentacije.

Dašak takve atmosfere osjetio se u pubu O'Connors Tullamore, u gradiću Tullamore koji broji oko 14.000 stanovnika.

Okupilo se desetak Hrvata i oko 70 Iraca, svi redom navijali za Hrvatsku. Čak su domaći zatražili navijače vatrenih da ih nauče neku jednostavnu pjesmicu pa su odabrali "u boj, u boj" i Irci prihvatili, nakon čega su Hrvati vikali "za narod svoj" i tako zaokružili sjajnu atmosferu.

Samo da je još i pobjeda stigla...

Komentara 5

GL
Glavica
23:06 13.06.2021.

srboslavci su nam promjenili boju hrvatskih dresova vratite crvene i bijele boje po cemu se hrvati poznaju u svijetu

GL
Glavica
23:04 13.06.2021.

Vratite boju Hrvatskih dresova ova boja je mrtvacka

VN
vnov
20:06 13.06.2021.

Mrtvački dresovi-mrtvačka igra,dajte živnite malo sa našim crveno-bijelim kvadratićima.Dizajneri Nike su bezveznjaci,cijeli svijet nas pozna po dresu a oni stalno nešto palamude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije