Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trag dug 4 km

VIDEO Iz kamiona po autocesti ispadao stajski gnoj, vozač prijavljen

Na autoceasti A3 kod Slavonskog Broda iz prikolice kamiona ispalo stajsko gnojivo
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/19
25.08.2022.
u 12:29

Policijski službenici utvrdili su da je 36-godišnji vozač teretnog vozila prevozio stajsko gnojivo koje je zbog nepravilnog osiguranja u jednom trenutku počelo ispadati iz stražnje stranice tovarnog prostora na poluprikolici.

Vozače na autocesti A3 nedaleko od Slavonskog Broda u srijedu poslijepodne iznenadio je neugodan smrdljiv trag stajskog gnoja.

Naime, na gotovo četiri kilometra dugoj dionici od Slobodnice do parkirališta na odmorištu Marsonia iz prikolice kamiona kojem se otvorila zadnja stranica ispadalo je stajsko gnojivo.

Policiji je oko 15 sati dojavljeno kako je na autocesti Bregana-Lipovac kod Slobodnice došlo do rasipanja tereta po cesti. Policijski službenici utvrdili su da je 36-godišnji vozač teretnog vozila prevozio stajsko gnojivo koje je zbog nepravilnog osiguranja u jednom trenutku počelo ispadati iz stražnje stranice tovarnog prostora na poluprikolici.

- Stajsko gnojivo je padalo većim dijelom po desnom, a manjim po lijevoj prometnoj traci i prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi, na dionici južne kolničke trake, od 212 do 216 km, te po prostoru parkirališta odmarališta, gdje se zaustavio – navodi se u priopćenju PU brodsko-posavske.

Osim što je prouzročilo neugodan miris, gnoj rasut po autocesti ugrozio je sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Na ovoj dionici autoceste promet se odvijao lijevim, preticajnim trakom do ponoći, dok su u tome vremenu djelatnici za održavanje cesta izvršili uklanjanje i čišćenje stajskog gnojiva s kolnika.

Policija će protiv vozača kamiona podnijeti prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Video: Vozače u Zagrebu zbunile čudno iscrtane trake

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije