Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dovršen očevid

Veliki požar na Čiovu je podmetnut: Vatra se gasila punih 20 sati, policija provodi istraživanje

Na Čiovu izbio veliki požar
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
12.07.2021.
u 11:55

Taj je požar, u kojem je izgorjelo oko 50 hektara guste borove šume, maslinika i niskog raslinja, gasilo više od stotinu vatrogasaca

Otvoreni plamen ili žar uzrok je velikog požara koji je buknuo u subotu prije podneva u Okrugu Gornjem na Čiovu, doznaje se u policiji.

Kako su rekli, očevid požara je dovršen u nedjelju te je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar. O okolnostima tog događaja policija provodi kriminalističko istraživanje.

Taj je požar, u kojem je izgorjelo oko 50 hektara guste borove šume, maslinika i niskog raslinja, gasilo više od stotinu vatrogasaca sa šireg splitskog i trogirskog područja, a u ponoć su im pritekli kanaderi, helikopter i air traktor.

Vatra se gasila punih 20 sati, a lokalizacija je proglašena tek u nedjelju ujutro nakon čega su istražitelji mogli započeti s očevidom.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Dokman
Dokman
12:15 12.07.2021.

Brutalne drakonske kazne za potpaljivače!!!

TR
trpm6qzymk
13:10 12.07.2021.

Svi požari su podmetnuti. Svi. Do jednoga.

SV
Sveznadar
12:31 12.07.2021.

Kako ste me sami iznenadili. Jednako ka da će sutra izaći sunce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije