Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvala što nas čitate

Vecernji.hr u top tri news portala

vecernji.hr
Foto: Printscreen
17.02.2015.
u 16:19

Prema rezultatima nezavisnog istraživanja gemiusAudience, portal Večernjeg lista spada u TOP 3 news portala po posjećenosti u siječnju 2015. godine

Sa 961.371 posjetitelja portala Vecernji.hr zabilježen je porast od 4,46% u odnosu na prosinac 2014. godine. Ova rastuća brojka rezultat je kao i prijašnjih mjeseci povjerenja koje hrvatski internet korisnici imaju u provjerene informacije objavljene na portalu. Informacije u svakom trenutku te sadržaj za sve profile čitatelja i dalje privlače nove čitatelje, no uvjerljivo zadržavaju postojeće. Vecernji.hr i dalje nastavlja ulagati u razvoj novih funkcionalnosti i novog sadržaja te tako privući još novih čitatelja. Provjerene i nezavisne informacije su jednako dostupne i praćene na svim platformama: računalima, mobitelima, tabletima i društvenim mrežama.

Styria nastavlja obarati rekorde

Čak tri portala Styria grupe nalaze se u TOP 5 portala po posjećenosti. S 24sata.hr na prvom, njuskalo.hr na trećem i Vecernji.hr na četvrtom mjestu – te ostalim specijaliziranim web stranicama – Styria potvrđuje svoju dominantnu ulogu na hrvatskom internetskom tržištu. Styria svojim web stranicama doseže do 76,19% korisnika interneta u Hrvatskoj te drži lidersku poziciju kao digitalna grupacija sa 1.844.727 čitatelja.

Nezavisno istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: http://www.audience.com.hr/

Komentara 5

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:13 17.02.2015.

Ma to EU JUNAC sa 100 nickova diže posjet.

VR
Vojislav_Radakovic
18:08 17.02.2015.

Tko jos vjeruje anketama...:)

Avatar airbizz
airbizz
18:20 17.02.2015.

današnji čitatelj medija u hrvatskoj a i šire mora vidjeti istinu između redaka,jer je novinarstvo danas u rukama privatnog kapitala i sklono je cenzuri,a i samocenzuri da se zadrži posao(!).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije