Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET U KOLAPSU

Hrvatska pošta: Obustavili smo zaprimanje i slanje pošiljki za Veliku Britaniju

Hrvatska pošta
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
22.12.2020.
u 15:47

HP poziva korisnike da se prije slanja pošiljke ili online narudžbe iz inozemstva informiraju o aktualnom stanju u prometu

Hrvatska pošta (HP) izvijestila je kako je obustavila promet prema Velikoj Britaniji te da daljnjeg neće zaprimati pošiljke namijenjene slanju prema toj zemlji.

HP napominje kako su obustavljene sve vrste prijevoza iz zemalja kontinentalne Europe prema Velikoj Britaniji, koja uključuje i poštanski promet u otpremi i prispijeću.

Obustava je posljedica otkrića novog, zaraznijeg soja koronavirusa u Velikoj Britaniji.

Od početka prosinca, navodi se u HP-ovo objavi, poštanski promet s Velikom Britanijom odvija se vrlo otežano s čestim zastojima u oba smjera. Na zastoje utječu velike količine pošiljaka koje putuju Europom i aktualna pandemijska kriza koja je zahvatila većinu poštanskih operatera i utjecala na protočnost prometa.

HP poziva korisnike da se prije slanja pošiljke ili online narudžbe iz inozemstva informiraju o aktualnom stanju u prometu na internetskim stranicama Hrvatske pošte ili da nazovu na telefonski broj 072 303 304.

VIDEO Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije

Komentara 20

DU
Deleted user
17:02 22.12.2020.

Koje su to gluposti. Virus znači putuje i poštom po novome. To je ta nova mutacija...

LE
lector2corrector
18:03 22.12.2020.

HP, pozovite radišne Crnogorce u ispomoć...

Avatar zoster1
zoster1
16:41 22.12.2020.

Nema veze virus sa Poštom. Nema više ljudi koji bi radili,sve sami uhljebi i djeca od raznih šefova. Virus im je samo dobra izlika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije