Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćila policija

Utvrđen identitet žene čije tijelo je pronađeno u autu u Savi, riječ je o osobi nestaloj u utorak

Slavonski Brod: Pronađen automobil koji je sletio u Savu, u njemu bilo tijelo žene
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/9
30.12.2022.
u 11:17

Pregledom tijela nisu uočeni tragovi nasilja koji bi upućivali na počinjenje kaznenog djela.

Automobil s tijelom ženske osobe pronađen je u četvrtak u prijepodnevnim satima u rijeci Savi u blizini Ulice Stjepana Radića u Slavonskom Brodu. Iz PU Brodsko-posavske priopćili su kako je danas, oko 10.15 sati, potvrđen identitet osobe, te je utvrđeno da se radi o 48-godišnjakinji, čiji nestanak je policiji prijavljen 27. prosinca.

Pregledom tijela nisu uočeni tragovi nasilja koji bi upućivali na počinjenje kaznenog djela.

 

Podsjetimo, ronioci su pronašli vozilo tridesetak metara od obale i na dubini od oko četiri metra. Po dolasku pripadnika brodske Javne vatrogasne postrojbe policija je osigurala cijelo područje i zatvorila promet na tom dijelu ceste. Vatrogasci su pomoću vitla na kamionu iz vode izvukli automobil u kojem se nalazilo tijelo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije