Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragičan kraj potrage?

U Savi pronašli auto s tijelom žene, sumnja se da je riječ o nestaloj osobi

Slavonski Brod: Pronađen automobil koji je sletio u Savu, u njemu bilo tijelo žene
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/11
29.12.2022.
u 15:32

Iako iz policije to nisu mogli potvrditi, pretpostavlja se kako je riječ o 48-godišnjakinji iz obližnjeg Sibinja. Ona je u ponedjeljak oko 23 sata otišla iz obiteljske kuće, odvezavši se osobnim automobilom i od tada se vodi kao nestala.

Automobil s tijelom ženske osobe pronađen je danas u prijepodnevnim satima u rijeci Savi u blizini Ulice Stjepana Radića u Slavonskom Brodu. Sumnja se kako je riječ o nestaloj Ani Mariji Sertić (48), koja je u ponedjeljak, 26. prosinca, otišla od kuće i više se nije vratila.

Dojava o tragovima automobila koji vode u Savu kod nasipa prema nekadašnjem Sportsko-rekreacijskom centru Migalovci zaprimljena je u srijedu navečer te su policija i pripadnici HGSS-a odmah izašli na teren. Uslijedila je potraga koja je završena danas oko 11.20 sati, kada su ronioci na dnu rijeke oko pronašli automobil s tijelom nesretne žene.

Iako iz policije to nisu mogli potvrditi, pretpostavlja se kako je riječ o 48-godišnjakinji iz obližnjeg Sibinja. Ona je u ponedjeljak oko 23 sata otišla iz obiteljske kuće, odvezavši se osobnim automobilom i od tada se vodi kao nestala.

Posljednji signal njenog mobitela zabilježen je upravo na Savi nedaleko visećeg mosta koji vodi prema Rafineriji nafte u susjednom Brodu (BiH). Na obali su uočeni tragovi automobilskih guma koji vode prema rijeci.

Tridesetak metara od obale i na dubini od oko četiri metra ronioci su pronašli vozilo. Po dolasku pripadnika brodske Javne vatrogasne postrojbe policija je osigurala cijelo područje i zatvorila promet na tom dijelu ceste. Vatrogasci su pomoću vitla na kamionu iz vode izvukli automobil u kojem se nalazilo tijelo.

- U suradnji sa Županijskom državnim odvjetništvo dogovorena je identifikacija pronađene osobe u automobilu, nakon koje će se znati je li riječ o nestaloj osobi. Policija će očevidom utvrditi okolnosti koje su dovele do slijetanja vozila u rijeku – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske. 

>> VIDEO Pavić Šimetin otkrila koje virusne infekcije haraju Hrvatskom: 'Provjetravajte prostorije'

Komentara 2

Avatar kvasac60
kvasac60
12:57 29.12.2022.

Počivala u miru.

NO
nori
11:01 29.12.2022.

Opasni su leteći automobili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije