Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA IDEJA!

Ušle su u trgovinu i zgrozile zaposlenike: Nakon njih postavili upozorenje kako ne dolaziti

Shopping - ilustracija
Pixabay
30.10.2020.
u 09:59

Voditelj trgovine Frank Schneider nije to dugo trpio već ih je zamolio da napuste trgovinu jer su neprikladno odjevene.

Odjeća je itekako bitna. Šalje poruku o tome tko smo i često što smo. Međutim, usprkos brojnim modnim izričajima koje netko može imati ipak postoje nekakve razine osnovne kulture, što su naučile i majka i kći koje su došle u trgovinu Edek u Duisburgu ove subote ujutro. 

Naime, majka je došla odjevena u pidžamu, ružičasti kućni ogrtač te papuče, a kći je također bila u spavaćici. Voditelj trgovine Frank Schneider nije to dugo trpio već ih je zamolio da napuste trgovinu jer su neprikladno odjevene, prenosi Fenix-magazine. 

On smatra kako dolazak u trgovinu u takvoj odjeći nije prihvatljiv iz higijenskih razloga te je postavio znak na kojem stoji da se kupcima zabranjuje ulazak u u kućnom ogrtaču i pidžami. 

Nije poznato što je ponukalo majku i kći da tako odjevene dođu u trgovinu. 

VIDEO: Azijski divovski stršljen jede pekmez od jagode


 

Komentara 6

GO
goldfinger35
10:18 30.10.2020.

Moderni ljevičari. Kultura, tradicija i bonton su im strani a one koji su za kulturu, tradiciju i bonton smatraju zaostalim i zatucanim.

BO
bolnaistina
10:26 30.10.2020.

Sada će i u hrvatskoj tako početi kupci dolaziti u trgovinu

5S
505.scrtom
11:04 30.10.2020.

možda tata nije dobio doručak pa ih poslao u trgovinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije