Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera fimi media

Uskok umanjio štetu HDZ-u za 1,4 milijuna kuna

Ivo Sanader,Fimi media
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
1/4
29.01.2014.
u 12:12

U izmijenjenom činjeničnom opisu Uskok je specificirao koliko je novca donirao HDZ-u, te je za 1,4 milijuna kuna umanjio štetu koja se HDZ-u stavlja na teret

Uskok je sudu danas predao izmijenjeni činjenični opis optužnice u aferi Fimi medija, a o izmijenjenoj optužnici Ivo Sanader i ostali optuženici očitovat će se na raspravi 10. veljače.

U izmijenjenom činjeničnom opisu Uskok je specificirao koliko je novca donirao HDZ-u, te je za 1,4 milijuna kuna umanjio štetu koja se HDZ-u stavlja na teret. Čedo Prodanović branitelj Ive Sanadera tražio je dopunu knjigovodstvenog vještačenja, no sud je za sada taj prijedlog odbio. Isto tako, odbio je i prijedlog Uskoka koji je u spis dostavio dopis haškog tužiteljstva iz kojeg proizlazi da protiv Ivana Jarnjaka Haag nije provodio službenu istragu.

Taj dokaz Uskok je dostavio s obzirom da je Sanader u svojoj obrani kazao da je on s Carlom del Ponte dogovorio da se protiv Jarnjaka ne provede istraga. Prema stavu suda taj dokaz je odbijen jer je nebitan.

>>Sanader: Vještak laže! Sutkinja: Najbolje bi bilo da ste vi sami napravili taj nalaz

>>Sanader: U Austriji sam zaradio 2 milijuna eura

Komentara 6

MI
miso
13:02 29.01.2014.

Tko je tu kome što umanjio nije mi uopće jasno.....Ono što znam da su oni koji su vladali Hrvatskom načinili štete od preko 100 milijardi (dolara ili eura) i upropastili njenu i našu budućnost.

Avatar __________
__________
13:41 29.01.2014.

Ajme meni teksta! USKOK je donirao HDZ-u...

Avatar Golum
Golum
13:04 29.01.2014.

ma nije on ukrao...dete ukralo.....Bruna, Bruna sram te bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije