Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uručenjem donacije uspješno završila akcija „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“

Zajedno za sretniji rast Maslačaka
Foto: Promo
1/6
15.01.2018.
u 09:49

Udruga koja djeluje već 27 godina, broji 147 članova te okuplja djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobe s intelektualnim teškoćama iznad 21. godine života te njihove roditelje, udomitelje, stručnjake, vanjske suradnike i prijatelje koji mogu pridonijeti boljoj kvaliteti života osoba s intelektualnim teškoćama.

U vrijeme zimskih praznika, Udrugu „Maslačak“ Križevci dočekalo je pravo iznenađenje. Velika akcija „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ završena je uručenjem donacije tvrtki Henkel i KTC te razveselila križevačku udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama i njihove obitelji. Zajedničkim snagama, u akciji koja je trajala od početka prosinca, obje tvrtke odlučile su uz podršku vjernih kupaca podržati i pomoći u radu Udruge Maslačak. Svatko tko je u KTC prodavaonicama kupio Henkel proizvode za čišćenje kućanstva, sudjelovao je u akciji „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ i tako godišnjom zalihom proizvoda za čišćenje osigurao Kućicu u cvijeću, a svakom članu udruge doniran je poklon paket Henkel proizvoda. Kućica u cvijeću inače je prostor kojeg od 2016. godine članovi udruge koriste za različite aktivnosti u sklopu radne i socijalne rehabilitacije kako bi što ljepše i zanimljivije proveli svoje slobodno vrijeme.

Foto: Promo

Udruga koja djeluje već 27 godina, broji 147 članova te okuplja djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobe s intelektualnim teškoćama iznad 21. godine života te njihove roditelje, udomitelje, stručnjake, vanjske suradnike i prijatelje koji mogu pridonijeti boljoj kvaliteti života osoba s intelektualnim teškoćama. Zajednički osmišljavaju projekte i programe brige za bolji i kvalitetniji život malih i velikih članova, a doniranim proizvodima KTC i Henkel zasigurno će olakšati provođenje njihovog slobodnog vremena.

Kod nas se svakodnevno provodi poludnevni boravak u okviru kojega su razne aktivnosti - od socijalizacijskih, osposobljavanja za samostalni život, rad na vrtu i kućanski poslovi, sportska radionica, informatička radionica, kuhanje i brojne druge. U našem radu ovakve su donacije i više nego potrebne. Naši članovi, ali i ja iznimno smo sretni što je ova akcija uopće pokrenuta te što je na kraju imala tako sretan završetak. Uistinu, „za sretniji rast Maslačaka“, rekla je predsjednica Udruge „Maslačak“ Križevci, Tamara Premuš.

Foto: Promo

Veselje i ugodno druženje s članovima udruge „Maslačak“ Križevci pravi je dokaz koliko je ova akcija uspjela i da smo stvarno uspjeli pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Jako smo ponosni na naše društveno odgovorno poslovanje, a posebno na ovakve projekte u kojima surađujemo s ovako uspješnim i udrugama sa socijalno humanitarnim ciljem. Zahvaljujemo i našim partnerima iz KTC-a te svim našim kupcima koji su podržali ovu akciju kako bi bila što uspješnija“, konstatirao je Vedran Drobina, Henkel Key Account Manager.

Križevački KTC sa zadovoljstvom je prihvatio poziv za sudjelovanje u ovoj akciji. „Uručenjem ove donacije zaokružili smo naše aktivnosti društveno odgovornog poslovanja u 2017. godini. Tijekom cijele godine imali smo niz humanitarnih aktivnosti i veselimo se što smo upravo akcijom „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ završili godinu u kojoj smo obilježili uspješnih 25 godina poslovanja. Zahvaljujemo našim potrošačima što su se kupnjom Henkelovih proizvoda uključili u ovu aktivnost, kao i našem dugogodišnjem dobavljaču Henkelu što je KTC prepoznao kao partnera za korisnu humanitarnu akciju“, izjavila je Daliborka Kranjčić, izvršna direktorica KTC-a.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije