Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Uručenjem donacije uspješno završila akcija „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“

Udruga koja djeluje već 27 godina, broji 147 članova te okuplja djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobe s intelektualnim teškoćama iznad 21. godine života te njihove roditelje, udomitelje, stručnjake, vanjske suradnike i prijatelje koji mogu pridonijeti boljoj kvaliteti života osoba s intelektualnim teškoćama.
15. siječnja 2018. u 09:49 247 prikaza
Zajedno za sretniji rast Maslačaka
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

U vrijeme zimskih praznika, Udrugu „Maslačak“ Križevci dočekalo je pravo iznenađenje. Velika akcija „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ završena je uručenjem donacije tvrtki Henkel i KTC te razveselila križevačku udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama i njihove obitelji. Zajedničkim snagama, u akciji koja je trajala od početka prosinca, obje tvrtke odlučile su uz podršku vjernih kupaca podržati i pomoći u radu Udruge Maslačak. Svatko tko je u KTC prodavaonicama kupio Henkel proizvode za čišćenje kućanstva, sudjelovao je u akciji „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ i tako godišnjom zalihom proizvoda za čišćenje osigurao Kućicu u cvijeću, a svakom članu udruge doniran je poklon paket Henkel proizvoda. Kućica u cvijeću inače je prostor kojeg od 2016. godine članovi udruge koriste za različite aktivnosti u sklopu radne i socijalne rehabilitacije kako bi što ljepše i zanimljivije proveli svoje slobodno vrijeme.

Zajedno za sretniji rast Maslačaka | Autor : PROMO Foto: PROMO

Udruga koja djeluje već 27 godina, broji 147 članova te okuplja djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobe s intelektualnim teškoćama iznad 21. godine života te njihove roditelje, udomitelje, stručnjake, vanjske suradnike i prijatelje koji mogu pridonijeti boljoj kvaliteti života osoba s intelektualnim teškoćama. Zajednički osmišljavaju projekte i programe brige za bolji i kvalitetniji život malih i velikih članova, a doniranim proizvodima KTC i Henkel zasigurno će olakšati provođenje njihovog slobodnog vremena.

Kod nas se svakodnevno provodi poludnevni boravak u okviru kojega su razne aktivnosti - od socijalizacijskih, osposobljavanja za samostalni život, rad na vrtu i kućanski poslovi, sportska radionica, informatička radionica, kuhanje i brojne druge. U našem radu ovakve su donacije i više nego potrebne. Naši članovi, ali i ja iznimno smo sretni što je ova akcija uopće pokrenuta te što je na kraju imala tako sretan završetak. Uistinu, „za sretniji rast Maslačaka“, rekla je predsjednica Udruge „Maslačak“ Križevci, Tamara Premuš.

Zajedno za sretniji rast Maslačaka | Autor : PROMO Foto: PROMO

Veselje i ugodno druženje s članovima udruge „Maslačak“ Križevci pravi je dokaz koliko je ova akcija uspjela i da smo stvarno uspjeli pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Jako smo ponosni na naše društveno odgovorno poslovanje, a posebno na ovakve projekte u kojima surađujemo s ovako uspješnim i udrugama sa socijalno humanitarnim ciljem. Zahvaljujemo i našim partnerima iz KTC-a te svim našim kupcima koji su podržali ovu akciju kako bi bila što uspješnija“, konstatirao je Vedran Drobina, Henkel Key Account Manager.

Križevački KTC sa zadovoljstvom je prihvatio poziv za sudjelovanje u ovoj akciji. „Uručenjem ove donacije zaokružili smo naše aktivnosti društveno odgovornog poslovanja u 2017. godini. Tijekom cijele godine imali smo niz humanitarnih aktivnosti i veselimo se što smo upravo akcijom „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ završili godinu u kojoj smo obilježili uspješnih 25 godina poslovanja. Zahvaljujemo našim potrošačima što su se kupnjom Henkelovih proizvoda uključili u ovu aktivnost, kao i našem dugogodišnjem dobavljaču Henkelu što je KTC prepoznao kao partnera za korisnu humanitarnu akciju“, izjavila je Daliborka Kranjčić, izvršna direktorica KTC-a.

Kampanja „Pomozimo zajedno“ PROMO Kampanja „Pomozimo zajedno“ 'MOJA UČITELJICA ZOVE SE NADA' U humanitarnoj akciji za djecu u Klaićevoj bolnici prikupljeno je 220.000 kuna Kristina Hunjek Tužna vijest Liječenje petogodišnje Kristine više nije moguće, bolest je uznapredovala
ITA, Coronaviruskrise, Italien
Znanstvena analiza
Rudan: Analiza stvarnih uzroka tragedije COVID-19 u Italiji i drugim zemljama EU
A1 Hrvatska
HOME OFFICE
Najbolji savjeti za što bolji rad od doma