Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Liječenje petogodišnje Kristine više nije moguće, bolest je uznapredovala

Kristina Hunjek
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
23.12.2017.
u 18:34

Kristinina bolest u međuvremenu je uznapredovala u tolikoj mjeri da početak liječenja u tom stanju nije moguć, priopćila je obitelj petogodišnje djevojčice i zahvalila svima koji su pomogli

Kristina Hunjek (5) boluje od neuroblastoma, a jedini spas za liječenje bila je skupocjena imunoterapija u Barceloni. Uz pomoć humanitarne akcije i Udruge "Ljubav na djelu", skupljen je dio novca uz pomoć kojeg je Kristina krenula u borbu života, javlja RTL.

Iz Udruge 'Ljubav na djelu' - udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti obavijestili su javnost da zahvaljuju svima koji su pružili podršku obitelji Hunjek kroz humanitarnu akciju za Kristinino liječenje. Nažalost, obavještavaju da je humanitarna akcija prekinuta jer liječenje malene Kristine u ovom trenutku više nije moguće. 

Priopćenje roditelja objavljujemo u cijelosti:

"Dragi svi koji ste omogućili našoj Kristini šansu za život!

Mnogi od vas nas zovu i pitaju kako napreduje liječenje u Barceloni.

Nažalost, moramo vas obavijestiti da su provedene pretrage u bolnici u Barceloni pokazale kako je Kristinina bolest u međuvremenu uznapredovala u tolikoj mjeri da početak liječenja u tom stanju nije moguć, radi čega smo bili primorani vratiti se u Hrvatsku.

Mi i dalje ne gubimo nadu i vjerujemo da će joj se stanje stabilizirati.

Zato - molite za našu Kristinu.

Hvala još jednom svima na velikoj pomoći,


Obitelj Hunjek", stoji u objavi.

Komentara 35

NE
nepenthe
20:47 23.12.2017.

Jadno da jadnije ne može, po zaslugama političari ove države bi na koljenima po kamenju morali puzati, a ne grijati guzice na kožnim sjedalima novih mercedesa dok "surfaju" po novim pametnim telefonima. Ako vam ono najvrijednije svakoj državi - djeca - nisu važna i nemate suosjećanja da momentalno pomognete kako da mi ostali uopće što od vas monstruma sa đon obrazima i desnim rukama na novčaniku jer srca nemate nešto očekujemo... Čekam onaj dan kad će se konačno opet narod ujediniti, ovaj puta protiv unutarnjeg neprijatelja

RO
Rosali
19:04 23.12.2017.

samo dragi Bog joj moze pomoci.

AR
aristip
20:05 23.12.2017.

Kako je tim roditeljima kako je tom djetetu kada znaju da je Vlada mogla odmah (na vrijeme) novac rezerviran za blindirane mercedese i mobitele uložiti u spas života ovog djeteta ali nisu htjeli. Nije čudo što svi bježe iz ovog Uhljebistana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije