Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POMOĆ USKOČIO SUSJED

Umalo tragedija u Vinkovcima: Dijete pronađeno na podu kupaonice u životno ugroženom stanju

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/2
23.11.2020.
u 09:41

Očevid su obavili policijski službenici u suradnji s inspektorom za zaštitu od požara te djelatnikom vinkovačke tvrtke za naftu i prirodni plin,

PU Vukovarsko – srijemske izvijestila je o događaju u Vinkovcima, koji se dogodio u petak, 20. studenoga, i trovanju ugljičnim monoksidom kada je za malo izbjegnuta tragedija. Prema navodima policije u petak je, oko 21.50 sati, u kupaonici obiteljske kuće na podu zatečeno dijete u životnom ugroženom stanju.

- Prvu pomoć pružio joj je susjed, inače liječnik, a ubrzo joj je ukazana liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima odakle su izvijestili da je dijete stabilno i izvan životne opasnosti. Očevid su obavili policijski službenici u suradnji s inspektorom za zaštitu od požara te djelatnikom vinkovačke tvrtke za naftu i prirodni plin, izvijestila je policija.

Dodaju kako je očevidom utvrđeno kako je uslijed rada plinskog atmosferskog bojlera ispravnih plinskih instalacija te istovremenog rada kuhinjske nape u prostoriji kuhinje došlo do stvaranja tlaka zraka u prostoru kuće nižeg od atmosferskog tlaka, čime je posljedično došlo do povrata produkata izgaranja u plinskom bojleru natrag u prostor kuće, uslijed čijeg je dijete izgubilo stanje svijesti.

O događaju je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Vinkovci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije