Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željela osvetu

Uhićena djevojka koja je širila HIV, spavala i s političarima

prostitucija
AFP
03.10.2012.
u 14:25

Imala je spolne odnose s muškarcima iz zadovoljstva i svjesno je širila zarazu HIV-om

Beogradska policija uhitila je M. Č. (27) iz Zaječara zbog sumnje da je svjesno zarazila nekoliko muškaraca virusom HIV, prenosi Telegraf.rs.

U policiji su naveli da nije riječ o prostitutki, da je imala spolne odnose s muškarcima iz zadovoljstva te da je svjesno širila virus HIV-a.

Očito se željela osvetiti nekom muškarcu, naglasili su u policiji te dodali da je prilikom privođenja i saslušanja djelovala vrlo hladnokrvno.

Ako se dokaže svjesna namjera, prijeti joj kazna od dvije do 12 godina zatvora.

M. Č. amaterski se bavila glumom, a poznavatelji je, prema pisanju srbijanskih medija, opisuju kao hladnokrvnu i pokvarenu osobu. Registrirana je kao HIV-om zaražena osoba od 2011. godine.

Mediji navode da ima indicija kako je M. Č. imala spolne odnose i s dvojicom beogradskih političara.

>>Srbijanska menadžerica zbog osvete muškarce zarazila HIV-om

Ključne riječi

Komentara 17

MI
miran
14:56 03.10.2012.

"Mediji navode da ima indicija kako je M. Č. imala spolne odnose i s dvojicom beogradskih političara." --------------------------------- Eeeee, sad cemo pratiti koji ce prvi podnijeti ostavku!

TM
Tvrtko mali
15:00 03.10.2012.

Ajd vise okrenite neke Srpske novine(ne poSrpske) za godinu dana nema toliko vesti iz Hrvacke koliko ovde za sedam iz Srbije.Docavola dedo mi nije toliko kmeco o Hrvatima kad mu se cera udala za Hrvata a nijednog unuka do danasnjeg dana nije vidio.Sta vam je kog vraga?

Avatar bok
bok
14:37 03.10.2012.

nesto zadnje vrijeme gotovo svaki dan vijesti iz Srbije. Ajte malo okrenite se zapadnim stvarima/temama. Ima ih i tamo dosta puno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije