Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILI STRANKE

U vinkovački HDZ prešlo pedeset bivših članova HSLS-a

HSLS
18.06.2014.
u 21:50

"Nezadovoljni stanjem i smjernicama u HSLS-u odlučili smo prijeći u HDZ"

- Izuzetno mi je drago da su dosadašnji članovi HSLS-a pristupili HDZ-u jer jedna stranka je onoliko jaka koliko ima vrijednih ljudi koji žele dobro svom gradu i zajednici. Svaki od ovih pedeset članova koji su pristupili u HDZ imaju iza sebe rezultate u svom poslu i okruženju, imaju potporu svojih prijatelja i to je ono što daje još jednu veću snagu Hrvatskoj demokratskoj zajednici da sa što jačim kapacitetima i s intelektualnim potencijalom idemo dalje u sljedeće pobjede kako bi osigurali bolji život u Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji. U ime HDZ-a želim čestitati našim novim članovima što su se odlučili prijeći u našu stranku i zaželjeti im puno uspjeha i aktivnosti unutar HDZ-a. Vjerujem da će naći prostora, za što kvalitetniji i aktivniji rad, te tako doprinijeti još većem jačanju HDZ-a - rekao je Mladen Karlić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci na današnjoj tiskovnoj konferenciji gdje su predstavljeni novi članovi HDZ-a.

Razloge promjene stranačkih boja pojasnio je Dario Cvetković.

- Nezadovoljni stanjem i smjernicama u HSLS-u odlučili smo prijeći u HDZ, jedinoj stranci koja radi za boljitak grada Vinkovaca - rekao je Dario Cvetković.

>> Darinko Kosor: Ovaj rat je teži jer se ne zna gdje je front

Komentara 5

DU
Deleted user
23:46 18.06.2014.

Kad je riječ o pozicijama u vlasti, HSLS-ovcima niti jedna boja nije strana.

VE
verrmaj
11:09 22.06.2014.

Idu tamo gdje ce moci vise profitirati , to je od uvjek tako bilo i za vrijeme komunizma , svi koji su bili u partiji mogli su radit sto su htjeli i imali su sve privilegije a HDZ-e samo ceka nove clanove da ubire clanarinu od naivaca !!

DU
Deleted user
23:49 18.06.2014.

HSLS to su oni koji su sa Račanom postavili Mesića za predsjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije