Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija kod labina

U Vinežu poginuo 32-godišnjak zbog zapaljenog lonca

požar, vatrogasci
Damir Špehar/PIXSELL
16.12.2011.
u 12:35

Zbog vatre u stanu se stvorila veća koncentracija ugljikova monoksida što je bilo kobno za 32-godišnjaka

Tridesetdvogodišnji muškarac poginuo je u požaru koji je jučer ujutro buknuo u stanu u Vinežu kod Labina. Ekipa za očevid PU istarske u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrdila je da je požar buknuo u kuhinji.

Kako izvješćuju, na električno-plinskom štednjaku zapalila se posuda za kuhanje nakon čega se vatra proširila na kuhinjske elemente. Zbog vatre u stanu se stvorila veća koncentracija ugljikova monoksida što je bilo kobno za 32-godišnjaka iz Vineža.

Po nalogu općinskog državnog odvjetnika tijelo preminulog muškarca prevezeno je na odjel patologije pulske bolnice da bi se obavila obdukcija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije