Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAVASOVIĆ-VISKOVIĆ i MARCELIĆ ZA VEČERNJI LIST

'U Torcidi i u policiji postoji zavjet šutnje, prijeti otvoreni sukob i stvari nisu dobre'

25.10.2022.
u 12:47

Mislim da bi još uvijek trebali dobiti što transparentnije izvješće o tome što se tu događalo, a onda isto i za ovu snimku – kazuje zadarski sociolog Sven Marcelić koji ističe kako ne želi zauzimati ičiju stranu u ovome, no kako se čini da se od tada vuku repovi netransparentnosti

Komentara 27

FO
fouche541
14:13 25.10.2022.

Na kraju ispada da su pripadnici torcide nevina dječica.Oni moraju shvatiti da nemogu raditi što hoće.A što ako mi koji smo tiha većina odlučimo jednoga dana reći dosta i počnemo provoditi ono što se nama sviđa?

SA
sanikol
14:21 25.10.2022.

Snimka na kojoj policajci prebijaju nekog tko leži na cesti je apsolutno negledljiva. Imam jedno pitanje u vezi s autentičnosti. A gdje se i u kojoj bolnici nalazi tako "isprebijani" navijač. Pratim sve tekstove o tome ali nisam nigdje pročitao gdje se prebijeni nalazi. Vjerujem da je to ipak snimka nekog prebijanja ali ne u Hrvatskoj.

DU
Deleted user
13:08 25.10.2022.

Gdje je su sigurnost građana RH? Ukoliko su građani ugroženi onda treba zabraniti navijačima da idu na utakmice, pa nije valjda jedna lokalna utakmica bitnija od života nekog djeteta jer ga je kreten pogodio kamenom u glavu jer ne voli policiju. Trebamo novi zakon o navijačima, ukoliko te ulove da radiš nered dobiješ 3 godine zatvora, doživotno oduzimanje vozačke dozvole te nadoknada kompletne prouzročene štete sa kamatama i naravno doživotna zabrana posjećivanja utakmica, obavezno javljanje u PP prije svake utakmice....pa ti budi kreten na cesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?