Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švicarski 'avanturisti'

U splav sjeli u Čapljini i htjeli Neretvom do mora! No, zaustavila ih je policija

Neretva
Foto: Stojan Lasić/PIXSELL
12.08.2014.
u 12:05

"Državljani Švicarske prekršajno su sankcionirani sukladno Zakoniku o schengenskim granicama", izvijestila je policija.

Granični policajci sinoć su zaustavili dvojicu "avanturista" iz Švicarske koji su na improviziranoj splavi pokušali Neretvom doći iz Čapljine do Jadranskog mora.

Policajci Postaje granične policije Metković dvojicu 20-godišnjih švicarskih državljana zatekli su oko 22 sata u blizini graničnog prijelaza Unka. Mladići su na improviziranoj splavi krenuli iz Čapljine u BiH te su njome željeli doploviti do Jadranskog mora.

No, na tom putovanju su granicu između Hrvatske i BiH prešli izvan mjesta predviđenog za prelazak državne granice te su ih zbog toga  zaustavili policajci. "Državljani Švicarske prekršajno su sankcionirani sukladno Zakoniku o schengenskim granicama te su nakon naplaćene novčane kazne pješice nastavili putovanje", izvijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

>>Strancima oduzeta marihuana, hašiš, kokain i tablete

>>Dvojica mađarskih mladića nezakonito prešla državnu granicu

Komentara 7

BA
bakulušić
12:49 12.08.2014.

Trebali su se maskirati u plastične boce, prošli bi bez problema.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:14 12.08.2014.

trebali su reći da su izbjeglice i da ih je poplava donijela

BA
balic
12:29 12.08.2014.

Te sigurno zna noesiss.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije