Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.02.2014. u 14:00

Putin bar pomiluje živog leoparda. Kod naših političara svi su leopardi mrtvi, preparirani i u bunkerima

Nedjelja, ponedjeljak, utorak, srijeda... Uzalud čekam film Philipa Seymoura Hoffmana na nekoj od televizija. Ništa. Umro je najveći glumac današnjice, i to na vrhuncu stvaralaštva. Ali to urednicima filmskih programa u Hrvatskoj ne znači ništa. Čemu uopće oni postoje? Odnosno, zašto Đelo Hadžiselimović ne preuzme sve filmske programe, bar na HTV-u. A mogli bi ga i RTL i Nova honorarno zaposliti, bar da savjetuje njihove urednike: "E, taj vam je film ok, kupite ga, a brate i jeftiniji je od ovih gluposti koje skupo plaćate." Kladim se da bi to bila uobičajena Đelina sugestija na jutarnjem kolegiju. Ovdje imamo klasičan problem – P. S. Hoffman nije seksi, nema zgodnu suprugu, nije nikad ljetovao u Hrvatskoj, nije smislio kolekciju parfema, nije nikad poljubio Georgea Clooneya u usta. Što će nam onda takav glumac, i još narkić? Kladim se još nešto - da je Jennifer Lopez slomila petu na štikli, prikazivali bi njezin ciklus filmova do Prvog maja. A da dođe do bračne svađe između Angeline i Brada, imali bismo dvostruki paralelni ciklus u prime time... Inače, već danima gledam pljuvanje po Sočiju, Putinu, Rusiji, kao da je Staljin živ i taj SSSR treba zgaziti. I onda sinoć, na dvije televizije, dvije sjajne rečenice. Na RTL-u novinar konstatira: "Ove su igre koštale 50 milijardi dolara, ali u Hrvatskoj bi koštale i više". Da, zamislite samo sve one leoparde koje je sinoć Putin mazio kako bi ih samo u Hrvatskoj ekspresno preparirali i poslali u bunker na Gornje Prekrižje. Druga je zaključak Joze Ćurića na HTV-.u: "Bojkot tu ne vrijedi, Putin je srušio stari, bahati nastup Zapada." To je zaključak pravog novinara!

MINUS

Onaj dan kad je papa Wojtyla izabran za papu, vijest dana u Jugoslaviji je bila da je Tito posjetio Budvu. Tako su televizije sinoć reagirale - glavna je vijest da je Milanović posjetio Gorski kotar.

PLUS

Stvarno mi je žao svih onih koji ne mogu gledati Al Jazzeru Balkans. Jer – bez imalo namjere da umanjim vrijednost nekih dobrih urednika informativnih emisija – prava je poezija gledati Mirjanu Hrgu. 

Komentara 5

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
18:34 06.02.2014.

Putin je poubijao sve pse lutalice na ulicama Sočija, jer mu narušavaju imidž pred zapadom...pa se sada pribojavaju da će eleminirati i pijane siromahe koji mu leže na ulicama, opet radi imidža koji mora dati zapadu

MV
m_val
17:44 06.02.2014.

A 100.000 radnika koji su gradili Soči nisu dobili plaće!

LP
luna_park
14:39 06.02.2014.

Pomilovao je leoparda ali nimalo slična sudbina ne čeka mnogobrojne pse lutalice kojih je tamanjenje u tijeku kako ne bi kvarili pogled na Putinova "potemkinova sela".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije