Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U požaru izgorio teško bolesni hrvatski branitelj

požar2
arhiva VL
19.11.2009.
u 12:09

Prema policijskom izvještaju požar je izbio oko 4 sata, a hrvatski branitelj Stjepan Novosel bio je teško bolestan, te nije uspio izići iz kuće zahvaćene plamenom.

U naselju Siča, nedaleko od Duge Rese, u požaru obiteljske kuće noćas je izgorio Stjepan Novosel (50). Prema policijskom izvještaju požar je izbio oko 4 sata, a hrvatski branitelj Novosel bio je teško bolestan, te nije uspio izići iz kuće.

- Čim smo dobili dojavu da je izbio požar u kući, okupilo se jedanaest vatrogasaca iz DVD-a Siča i krenuli smo ga gasiti. Kuća je bila sva u plamenu, osobito zato što su na tavanu bile ljepenka i smola, a vatra je izbijala i kroz prozore. Posumnjali smo da bi Stjepan mogao biti u kući jer smo znali da nema stopalo, ali nismo mogli ništa učiniti.

Tek kad smo ugasili požar, nađeno je njegovo tijelo pred vratima kuće. Očito je pokušao izići, ali nije uspio. Vjerujem da ga je ugušio dim - ispričao nam je jedan od vatrogasca.

PU karlovačka na terenu istražuje uzrok požara.

Kako neslužbeno doznajemo, dok je kuća gorjela, čule su se i detonacije, a mještani slute kako je riječ o eksplozijama streljiva koje je Stjepan kao bivši branitelj navodno još držao u kući, pa je sreća da nitko od gasitelja nije ozlijeđen.

Komentara 4

MM
Mladen Miletić
15:28 19.11.2009.

Kako neslužbeno doznajemo, dok je kuća gorjela, čule su se i detonacije, a mještani slute kako je riječ o eksplozijama streljiva koje je Stjepan kao bivši branitelj posjedovao u izobilju... Ako nepokretni branitelji raspolažu sa izobiljem . Mogu si zamislititi da generali posjeduju najmanje raketne sustave i tenkove. Nije čudo da im se dozvoli povlačenje u Bosnu a kod osude u zatvoru čuvaju ribice. Najbolji zatvorski posao koji je imao i sveti Stepinac čuvar biblioteke ... Sam doma teško bolestan...

DO
dovla
07:34 20.11.2009.

sramota na ova prijašnja dva komentara ; nije bitno kakav je bio, čovjek je kao i svi mi , čovjek koji je imao problema a nitko nije imao sluha ili petlje da mu pomogne , vječna mu slava

OB
-obrisani-
17:40 03.12.2009.

Sramota za ove idiote koji daju glupe komentare.Poginio je jedan koji je dao vama ono sta danas imate,Slobodnu Hrvatsku ,to je on branio sa drugima zalagajuci svoj zivot a mnogi su ga izgubili,dabi Melinda danas pljuvala i vrijedala nas sve.Zelim ti da ponovo dode do rata pa da te horda cetnika uzme po svoje pa ces znati cijeniti on koji su Hrvatsku branili od toga. A Idiot 1x5 nije zasluzio nikakav komentar jer je glup ili Srbin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije