Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA POSLOVA

U potrazi ste za poslom? Zaposlenike traže Bauhaus, Le Méridien Lav, Adria Winch...

posao
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/2
09.05.2023.
u 14:05

Provjerite što se sve nudi na tržištu rada ovoga tjedna

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna, uz mogućnost brze prijave putem web stranice! Sretno!

Pepco Croatia d.o.o. traži kandidate za pozicije: Blagajnik / Prodavač (m/ž), Voditelj smjene (m/ž), Voditelj trgovine (m/ž). Traže se vedre i komunikativne osobe koje vole raditi u timu. Mjesto rada je Zagreb. Možete se prijaviti do 19.05.2023. putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta za rad u pozivnom centru (m/ž). Rok za prijavu je 01.07.2023., a mjesto rada je Zagreb. Idealan kandidat je komunikativan, fleksibilan i sklon radu u timu. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme te mogućnost stručnog usavršavanja. Prijavite se već danas putem linka!

Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljava Prodavača (m/ž) u Puli. Traže se kandidati koji imaju izvrsne komunikacijske vještine i sklonost radu s ljudima. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i popust za zaposlenike Prijaviti se možete do 31.05.2023. putem linka.

Kempinski hotel Adriatic / Skiper hoteli d.o.o. zapošljava Portira (m/ž) i Djelatnika dječjeg kluba (m/ž) u Savudriji (Umagu). Od kandidata se traži komunikativnost, spremnost na rad, odgovoran pristup poslu i sklonost timskom radu. Možete se prijaviti do 03.06.2023. putem brze prijave.

Adria Winch d.o.o. zapošljava na pozicijama: Prodajni inženjer (m/ž), Strojarski projektant (m/ž), Strojarsko-servisni inženjer (m/ž) i Elektro projektant (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja, dodatne nagrade za inovacije i poboljšanja te prilike za osobni rast i razvoj. Mjesto rada je Split. Prijaviti se možete do 23.05.2023. putem brze prijave

Le Méridien Lav, Split traži kandidate za sljedeće pozicije: Turistički animator (m/ž), Wellness terapeut / Kozmetičar / Maser / Spa Therapist (m/ž), Spasilac na plaži - bazenu (m/ž), Zaposlenik za rad na bazenu (m/ž), Voditelj blagajne (m/ž) i Pizzaiolo (m/ž). Mjesto rada je Split te prijave traju do 18.05.2023. Traže se kandidati sa znanjem engleskog jezika i motivacijom za rad u hotelu visoke kategorije. Prijaviti se možete putem linka.

Deceuninck d.o.o. zapošljava na pozicijama Radnik u proizvodnji – operater stroja (m/ž), Radnik u logistici – skladištar (m/ž) i Radnik na održavanju - vozač viličara (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja, isplatu putnih troškova i naknadu za topli obrok, a od kandidata traži odgovoran i proaktivan pristup poslu. Mjesto rada je Donja Bistra. Prijave se zaprimaju do 31.05.2023. putem brze prijave.

Zagi grupa d.o.o. traži Konobara (m/ž) za rad u restoranu. Posao uključuje posluživanje hrane i pića u restoranu hotela, a plaća iznosi 1 195€. Mjesto rada je Oroslavlje, a prijaviti se možete do 16.05.2023. putem linka.

Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada je Slavonija te prijave traju do 25.05.2023. Traži se osoba koja će se brinuti o zadovoljstvu klijenata, praćenju trendova u građevinskoj industriji i koja će voditi analizu poslovanja. Prijaviti se možete putem linka.

Tifon d.o.o. traži Sezonskog djelatnika - Spremačicu (m/ž) na više lokacija u Primorsko-goranskoj županiji. Traži se kandidat s razvijenim komunikacijskim vještinama, pozitivnim stavom i orijentiranošću na kupca. Prednost je iskustvo na sličnim poslovima. Možete se prijaviti do 23.05.2023. putem brze prijave.

Na portalu posao.hr možete pronaći još stotine drugih natječaja. Želimo vam sreću u potrazi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije