Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U potkrovlju kuće pronađena nestala Jelka Pavić

hitna-novi
Arhivska fotografija
01.10.2009.
u 18:17

Kako je njezina odjeća pronađena na predjelu Karme u Arbanasima, pretpostavljalo se da se utopila pa je policija tragala i pod morem, no bezuspješno.

ZADAR - Na krevetu, u potkrovlju obiteljske kuće danas oko 14 sati mrtva je pronađena Jelka Pavić, 50-godišnjakinja za kojom je policija od 25. rujna tragala nakon što se udaljila iz kuće. Nakon što je nestala, obitelj je odmah oblijepila plakate po gradu ne bi li im tko dojavio nešto o njezinu kretanju.

Kako je njezina odjeća pronađena na predjelu Karme u Arbanasima, pretpostavljalo se da se utopila pa je policija tragala i pod morem, no bezuspješno.

Na tijelu nisu nađeni tragovi nasilja, a sutrašnja obdukcija pokazat će točan uzrok smrti. Inače, Jelka Pavić imala je psihičkih problema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije