Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bombaški napad

U napadu na cisternu NATO-a u Pakistanu poginulo 15 ljudi

pakistan
Reuters
21.05.2011.
u 09:59

Još je najmanje 14 drugih Nato cisterni napadnuto i oštećeno u odvojenim napadima uz granicu s Afganistanom

Rano jutros na sjeverozapadu Pakistana eksplodirala je cisterna s gorivom Nato-a, pri čemu je poginulo najmanje 15-ero ljudi, javlja BBC.

Policija je objavila kako je konvoj  koji je prevozio gorivo Nato snagama u Afganistanu napadnut bombom u blizini grada Landi Kotala u regiji Khyber. Kada je gorivo počelo istjecati stanovništvo iz okolnih kuća okupilo se i počelo sakupljati gorivo, no uslijedila je nova eksplozija pri čemu je najmanje 15-ero ljudi poginulo, dodaju iz policije.

Još je najmanje 14 drugih Nato cisterni napadnuto i oštećeno u odvojenim napadima uz granicu s Afganistanom kod grada Torkhama. Prema riječima službenika nitko nije ozlijeđen u tim napadima.

Ova je regija ključna na transportnoj liniji kojom se opskrbljuju Nato snage u Afganistanu i pod čestim je napadima militanata i kriinalnih skupina.

Iqbal Khattak službenik iz Torkhama izjavio je kako je napad počinjen najvjerojatnije bombom s daljinskim aktiviranjem.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
10:43 21.05.2011.

Obama americki predsjednik,nobelovac mora disciplinirati zhidove u Izraelu pa ce i terorizam nestati.

AA
aabbcc
11:01 21.05.2011.

. U napadu na cisternu NATO-a u Pakistanu poginulo 15 ljudi.. ________ Sreca da tu nije bilo nikakvih mladih NATO - vojnika .

OB
-obrisani-
19:28 21.05.2011.

leoni ti njega nisi razumila on nije nigdje usporedio hrvstsku vojsku s talibanima. . bilo kako ovo je vas spor . ima jedna talijanska pjesma Ciao Bella.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije