Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO DOMLJANOVIĆ

U moru nađena Škoda i u njoj mrtvo tijelo nestalog menadžera

nestali, željko domljanović (1)
Foto: Screenshot Nestali.hr
1/3
Autori: ija, ivi /VLM
01.03.2013.
u 15:36

Je li riječ o nesreći ili samoubojstvu, zasad je nepoznanica, a točan uzrok Domljanovićeve smrti, za kojim je potraga raspisana 22. veljače, trebao bi se znati nakon obdukcije.

U moru kod trajektnog pristaništa Žigljen na otoku Pagu u petak oko 8.30 sati nađena je bijela Škoda Fabia splitskih registarskih oznaka i u njoj tijelo mrtvog muškarca. 

Nakon očevida ustanovljeno je da je riječ o Željku Domljanoviću (42), menadžeru splitske podružnice Basler osiguranje Zagreb. Je li riječ o nesreći ili samoubojstvu, zasad je nepoznanica, a točan uzrok Domljanovićeve smrti, za kojim je potraga raspisana 22. veljače, trebao bi se znati nakon obdukcije.

Nestao je u četvrtak 21. veljače oko 10 sati nakon što je kolegama na poslu rekao da ide k liječniku jer se loše osjeća. Nakon toga isključio je mobitel i više se nije javljao.

>>Potraga za menadžerom Baslera i dalje traje, traže ga i helikopterom

 

Komentara 5

ZA
zaobiđime
18:16 01.03.2013.

O ovome nemilom događaju bi imao šta reći sud "časti" iz HDZea.

RI
rimmer
18:15 01.03.2013.

Očito se nekom zamjeril!

DK
dkatica2
18:12 01.03.2013.

to je Suzuki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije