Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kantautor

U lipnju Đorđe Balašević u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici

PXL_110521_1572
pixsell
26.04.2012.
u 14:34

Nastupit će 1., 2. i 9. lipnja u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici. Broj je ulaznica za ove nastupe ograničen, gledatelje čekaju njegovi sjajni hitovi, a na klaviru ga prati prof. Aleksandar Dujina

Đorđe Balašević ovaj put u Hrvatsku dolazi s intimnim projektom “Kalendar mog djetinjstva”, koji su Zagrepčani svojevremeno gledali u kazalištu Kerempuh. Nastupit će 1., 2. i 9. lipnja u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici.

Broj ulaznica za ove nastupe je ograničen, a gledatelje čeka jedan drugačiji Đole, koji zanimljivo i slikovito pripovijeda o svom odrastanju i djetinjstvu, a sve je protkano njegovim sjajnim hitovima. Na klaviru ga prati prof. Aleksandar Dujina. “Kalendar” Đorđe Balašević izvodi relativno rijetko – dovoljno je reći da su ovo prvi nastupi 2012.  godine pa je ovo velika prigoda za sve njegove obožavatelje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije