Naslovnica Vijesti Hrvatska

U Krnjaku i Vojniću nove dvojezične ploče

Dok vlasti čekaju da policija uđe u trag onima koji su ploče skidali, naručene su nove ploče na kojima je na istoj ploči napisan tekst na latinici i ćirilici.
14. listopada 2013. u 20:44 0 komentara 62 prikaza
krnjak
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Od danas su na općinskim zgradama u Vojniću i Krnjaku nove dvojezične ploče. Naime, dok vlasti čekaju da policija uđe u trag onima koji su ploče skidali, naručene su nove ploče na kojima je na istoj ploči napisan tekst na latinici i ćirilici.

– Gotovo da se takav slučaj i mogao očekivati u Vojniću jer je nedavno netko izjavio da u Vojniću dvojezična ploča još stoji na zgradi općine. Nažalost, to se i dogodilo, no prije nekog vremena naručio sam novu ploču s natpisom tako da na zgradi opet imamo dvojezične ploče – kazao je Nebojša Andrić, HDZ-ov načelnik Vojnića. U tom su mjestu ploču s ćiriličnim natpisom nepoznati počinitelji skinuli u noći na subotu. Ploča je sa zgrade općine u Krnjaku nestala prije četiri tjedna.

>> ‘Kad u Krnjaku nestane ploča na latinici, to nikome ne smeta'

Spin City car sharing
Pokretanje posla
Pet stvari koje morate znati prije pokretanja biznisa

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.