Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTUĆA ZVIJEZDA DESNICE

Trump u panici zbog velike pobjede bivšeg saveznika: 'Bog želi da Ron bude predsjednik'

09.11.2022.
u 11:28

DeSantis je do nogu potukao svog demokratskog izazivača u utrci za drugi guvernerski mandat u Floridi. Ne samo da je osvojio 60% glasova, već je osvojio i okrug Miami-Dade koji za republikanskog kandidata za guvernera nije glasao već 20 godina. DeSantis je rastuća zvijezda američke desnice, te je pomogao republikancima da pobijede u gotovo svim izborima u toj državi tijekom izborne noći koja je za tu stranku bila razočaravajuća.

Komentara 11

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
19:24 09.11.2022.

Amerikanci cijene što je DeSantis proglasio Floridu slobodnu od covid terora. To će se honorirati jer opasnost od obaveznog cijepljenja još nije prošla, hidri još nisu skinute sve glave.

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
12:47 09.11.2022.

Demokrati su statistički vodili više ratova od republikanaca pa se možemo nadati miru u Ukrajini ako pobijedi republikanac.

KA
kajinx
11:41 09.11.2022.

"Upravo zbog toga što je za veliki dio javnosti Trump toliko nepopularan"! Dino, prestani gledati CNN!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?