Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad podrške

Urota medija: 'Naredili su zaposlenicima da unište Trumpa'

Donald Trump
Foto: Reuters
1/5
11.10.2016.
u 16:10

Nakon izlaska snimke iz 2005. u kojoj Trump neprimjereno komentira i ponižava žene, javnost i mediji osudili su njegovo ponašanje

Donald Trump, predsjednički kandidat republikanca, poručio je da ne odustaje od daljnje utrke, kako navodi BBC.

Podsjetimo, nakon što je u petak u javnost izašla snimka iz 2005. u kojoj Trump neprimjereno komentira žene, mediji i publika snažno su osudili njegovo ponašanje. Zbog toga je Trumpu pala podrška, a 10 republikanskih senatora odlučilo je ne glasovati za njega. Prozvao ga je i John McCain, republikanski kandidat za predsjednika 2008. godine, kazavši da ne može podržati osobu koja napada i ponižava žene u njihovu društvu.

– Imam kćeri i prijatelje, poznajem mnogo dobrih ljudi, a njih se ne smije omalovažavati na taj način – kazao je. Bivša američka državna tajnica Condoleezza Rice smatra da Trump ne smije postati predsjednik te da bi se trebao povući.

Demokratska protukandidatkinja Hillary Clinton iskoristila je spomenutu snimku kako bi iznova bacila sjenu na Trumpa.

– Kaže da snimka ne predstavlja tko on zapravo jest, ali smatram da prikazuje pravog Donalda Trumpa. Vidjeli smo kako tijekom kampanje vrijeđa žene i ocjenjuje ih na temelju izgleda. Problem nije samo u ovoj snimci, već činjenici da je napadao migrante, Afroamerikance, muslimane i mnoge druge. Trebamo se zapitati je li to naša Amerika – poručila je Clinton.

Novinske agencije žele uništiti Trumpa

Američki politički komentator Bill O' Reilly komentirao je posljednju debatu između dvoje predsjedničkih kandidata. Naglasio je tako da su pojedini mediji odlučni uništiti Trumpa.

– Osim medija, svi će se složiti da su upravo mediji naredili svojim zaposlenicima da unište Trumpa. Čine to barem tri medijske agencije u što sam 100 posto uvjeren. Medijske organizacije prijetile su zaposlenicima da će im karijera, ako podrže Trumpa, biti okončana – kazao je O'Reilly.

Poručuje da je stanje vrlo intenzivno, a da Trumpa ne napadaju pojedinci već novinske agencije. – Neslužbeno i kroz korporacije šalju informacije da ne žele da se Trumpu pruža podrška. Proučite li malo cijelu priču i medije, saznat ćete o kojim je novinskim agencijama riječ – zaključuje.

 >> 'Trump je sam sebe bacio pod jureći autobus'

Komentara 29

GO
gooniegoogoo
22:14 11.10.2016.

a sad par o Hillary budući je "renomiranim" medijima očito zabranjeno pisati o njenim "aferama", 1. mailovi koji predstavljaju aferu tešku barem desetak kaznenih djela od kojih svako diskvalificira silom zakona od obavljanja bilo koje državne službe (ako treba i nabrojim, al evo jedno uništavanje dokaza i ometanje savezne istrage), ovdje je bitno spomenut da je general David Petreus i stotine drugih za 1% istovrsnih grijeha kazneno osuđeno, 2. imuniteti za 5 TOP savjetnika (Mills, Combeta, Pagliano...) i 0 optužnica (a šta će vam onda imuniteti?) 3. nestanak 6 milijardi$ iz ministarstva vanjskih poslova za vrijeme njena ministriranja, 4. prodaja veleposlaničkih mjesta, 5. Benghazi i "what diffrence does it make" na činjenicu mrtvih Amerikanaca (preživjele Amere su spasili Gadafijevci, ove mrtve su pobili "umjereni" koje je podržavala, 5. Billove žrtve je među ostalim nazivala "LooneyToons", a potom im plaćala 850.000$ za šutnju (tolko o pravima žena). 6. 250.000.000,00$ na računu karijernog državnog službenika (kad je odlazila s mjesta prve dame je rekla da su praktički u bankrotu), 7. primitak 100.000.000,00$ od sveopćih "podržavatelja ljudskih prava" ala S.Arabije, Jemena, Qatara... (inače ptrimitak 1 centa od stranog državljana predstavlja kazneno djelo), 8. prodaja ICBM (to su interkontinetalne nuklearne rakete) Kinezima, 9. prodaja 20% proizvodnje plutonija Rusima, 10. izjava o milijunima "neiskupljivih" Amerikanaca, ma neću više, a mogu do jutra. O ničem nikad ni slova u "renomiranim" medijama. Zanimljivo kak se nikad ništa o tom ne piše ako ne postoji urota protiv Trumpa.

ML
Mlinaric
22:20 11.10.2016.

gospodja clinton se naravno dobiti podrsku i feministkinja, a zna politiku posto je u politici dugo godina,a sto je najvaznije balkan poznaje jako dobro

HR
Hrvat700
17:24 11.10.2016.

Clinton ce izazvati rat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije